Πρεμιέρα έκανε το απόγευμα του Σαββάτου 16/12 ο Γιώργος Κιμούλης με τη νέα του παράσταση «Ο θεός της σφαγής» στην Καλαμάτα.

Ο Γιώργος Κιμούλης, ο οποίος έχει επιστρέψει κανονικά πλέον στις θεατρικές σκηνές και έχει σκηνοθετήσει την εν λόγω παράσταση, δεν είδε το επιθυμητό αποτέλεσμα, καθώς δεν υπήρχε η αναμενόμενη προσέλευση του κόσμου στο θέατρο.

Μάλιστα, σε βίντεο που εξασφάλισε η εκπομπή «Super Κατερίνα» φαίνεται πως στην αίθουσα υπήρχαν ελάχιστοι θεατές.

Ο δημοσιογράφος, Τάσος Ανδρικόπουλος, ο οποίος βρισκόταν εκεί, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Alpha και αποκάλυψε πως η πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε με ελάχιστο κόσμο, καθώς η αίθουσα γέμισε κατά το ήμισυ.

«Πρόκειται για έναν μεγάλο χώρο πολιτισμού της Καλαμάτας που δεν συνηθίζεται να ανεβαίνουν θεατρικές παραστάσεις, γιατί μιλάμε για μια αίθουσα 650 θέσεων», εξήγησε ο δημοσιογράφος, Τάσος Ανδρικόπουλος.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλοντας να τοποθετηθεί, είπε χαρακτηριστικά: «Πήγα το καλοκαίρι στο θέατρο Βεάκειο το οποίο είναι τεράστιο θέατρο, έκανε πρεμιέρα το έργο που παρουσίασε το καλοκαίρι. Ήταν γεμάτο και ήταν και αποθεωτική η υποδοχή και η αποδοχή του Γιώργου Κιμούλη. Μπορεί να είναι πρόβλημα της ημερομηνίας και του τόπου εκεί».