Ο Γιώργος Λαμπάτος μιλώντας στην κάμερα του «Πρωινού» ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον Μάρκο Σεφερλή.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λαμπάτος , ο οποίος ζει σε άθλιες συνθήκες σε ένα υπόγειο 15 τ.μ. στην πλατεία Αμερικής και παίρνει το επίδομα ύψους 220 ευρώ, θέλησε να απολογηθεί  στον Μάρκο Σεφερλή.

«Με τον Μάρκο είχαμε κάνει τον «Ηλία του 16ου» στο θέατρο. Είχαμε κάποια προβληματάκια, είχα πει κι εγώ κάποια πράγματα αλλά τώρα που αλλάζουν τα πράγματα, και αρχίζουν κι ομορφαίνουν οι σκέψεις μου και οι εικόνες μου, ίσως να φταίω κι εγώ για κάποια. Η δικιά μου η κατάσταση δεν ήταν πολύ καλή, ζητάω συγγνώμη γιατί δεν υπάρχει λόγος για κακίες. Έκανα λάθος με τον Μάρκο γιατί κι εκείνος προσπαθούσε με τη διάθεσή του να παίξει και να δείξει την αλήθεια μέσα από τον ρόλο του. Περισσότερο μου κοστίζει το να μην είμαι καλά με κάποιους ανθρώπους που έχουμε συνεργαστεί», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λαμπάτος.

Ο Γιώργος Λαμπάτος έχει χάσει και τη δεύτερη δίκη με τον Μάρκο Σεφερλή, για τον οποίο στο παρελθόν είχε ισχυριστεί ότι τον χτυπούσε στο θεατρικό σανίδι. Το ποσό που του είχε επιδικαστεί στον Γιώργο Λαμπάτο ήταν 7.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Τάσου Τεργιάκη στο Πρωινό, τα εν λόγω χρήματα δεν έχουν εισπραχθεί από τον Μάρκο Σεφερλή.

 

Οι καταγγελίες του για τον Μάρκο Σεφερλή – «Μου έριχνε 15 αληθινά χαστούκια στη σκηνή!»

Ο Γιώργος Λαμπάτος είχε πει ότι έτρωγε 15 αληθινά χαστούκια από τον Σεφερλή και όταν ζήτησε τον λόγο η απάντηση που πήρε ήταν «μου ξέφυγε»!

«Με τον Μάρκο Σεφερλή κάναμε τον “Ηλία του 16ου” στο θέατρο. Δεν είχα συνηθίσει εγώ έτσι, να αλλοιώνεται ο χαρακτήρας του έργου, να μην υπάρχει σεβασμός στους συναδέλφους. Εγώ έκανα τον ρόλο του Βέγγου κι εκείνος τον ρόλο του Χατζηχρήστου, έπρεπε να τρώω και σφαλιάρες στην παράσταση, τις οποίες τις έτρωγα λίγο αληθινά. Ένας ηθοποιός που πηγαίνει στο θέατρο να παίξει και πρέπει να φάει 15 σφαλιάρες κανονικές, ε, δεν αισθάνεται και τόσο καλά. Το είχα συζητήσει μαζί του και μου έλεγε ότι του ξέφυγε και μετά ξαναέκανε το ίδιο.» είχε αποκαλύψει ο ηθοποιός.

Τι απάντησε ο δικηγόρος του στους ισχυρισμούς του Γιώργου Λαμπάτου

Ο δικηγόρος του Μάρκου Σεφερλή, Μιχάλης Σαρρής, σε τηλεφωνική του επικοινωνία με το Happy Day το 2021, είχε δηλώσει τα εξής:

«Ο ισχυρισμοί αυτοί δεν είναι καινούργιοι. Είχε βγει και το 2019 σε δύο τηλεοπτικές εκπομπές. Ο κ. Σεφερλής υπερασπίστηκε τα δικαιώματά του, θεωρούσε ότι είναι απολύτως συκοφαντικοί και ψευδείς οι ισχυρισμοί αυτοί και έκανε αγωγή. Η αγωγή αυτή έχει δικαστεί και δημοσιευτεί.

Σε ένα δικαστήριο που ο κ. Λαμπάτος κλητεύθηκε νόμιμα και δεν ήρθε καν, το δικαστήριο έκρινε ότι είναι ψευδείς και συκοφαντικοί οι ισχυρισμοί του, τον υποχρέωσε να αποκαταστήσει την ηθική βλάβη του κ. Σεφερλή, καταδικάζοντάς τον σε χρηματική αποζημίωση. Με τη βούλα του δικαστηρίου έχουν κριθεί ότι αυτοί οι ισχυρισμοί είναι ψευδείς, συκοφαντικοί και δυσφημιστικοί.

Με λύπη μου λέω ότι όχι μόνο ο κ. Λαμπάτος αυτά που το δικαστήριο τον υποχρέωσε, αλλά από εσάς μαθαίνω ότι επαναλαμβάνει τους ισχυρισμούς».