Ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε στη Νάνσυ Αντωνίου, μετά τα όσα είπε εκείνη για την κίνηση του παρουσιαστή να αποκαλύψει την κρίση στη σχέση του Δημήτρη Σταρόβα και της Άννας Σταθάκη όσο εκείνος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Παρασκευής 17 Μαρτίου θέλησε μέσα από τον «αέρα» του Πρωινού να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, τονίζοντας πως όσα είπε στη χθεσινή εκπομπή, τα είπε για καλό.

«Θέλω να πω κάτι, διότι το είδα ότι σχολιάστηκε από κάπου και θέλω λίγο να το επισημάνω και να το διευκρινίσω. Τον Δημήτρη τον αγαπώ και τον εκτιμώ πάρα πάρα πολύ. Είναι από τους ανθρώπους που έχουμε κάνει πολύ ωραίες συνεντεύξεις, αλλά και έξω που έχουμε κάτσει, έχουμε πει πολλά πράγματα. Νομίζω ότι είναι αμοιβαίο, γιατί νομίζω ότι κι εκείνος έχει μία ωραία γνώμη για εμένα, γι’ αυτό ακριβώς μιλάμε και ανταλλάσσουμε μηνύματα.

Και είπα εχθές κάτι, που μόνος μου είπα ότι δεν πρέπει να το πω. Ότι είχαν περάσει μία μικρή κρίση, όπως όλοι οι άνθρωποι. Μου το είχε πει ο άνθρωπος και είπα πώς η αγάπη τους ενώνει, είναι δίπλα του στο πρόβλημα υγείας. Το μήνυμα που θα έπρεπε να πάρουν οι σοβαροί άνθρωποι, γιατί δεν το είπα με κουτσομπολίστικη λογική ότι πάλι τα ξαναβρήκαν, είναι ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι δεμένοι σαν γροθιά. Δεν είναι ότι κάποια στιγμή πέρασαν μία κρίση. Τώρα αν κάποιοι, στο βάρος ενός προβλήματος υγείας ενός ανθρώπου, βρήκαν την ευκαιρία να πούνε ότι “ο κακός Λιάγκας έβγαλε τα άπλυτα στη φόρα μίας σχέσης”, έχουν πρόβλημα στον εγκέφαλο και να το κοιτάξουν. Το είπα γλυκά με πολλή αγάπη» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Το μήνυμα δεν ήταν ότι είχαν χωρίσει αλλά το πόσο δεμένοι είναι. Και κρίση σημαίνει ότι μπορεί να μην μιλάμε για δύο ημέρες. Χάρηκα όταν είδα πόσο κοντά του είναι η Άννα και το επεσήμανα. Μείνετε καμιά φορά στο καλό, το κακό είναι τοξικό πάντα. Αν τα μυαλά σας βρήκαν πάλι το κακό, κοιτάχτε το. Έλεος δηλαδή. Ειδικά όταν ένας άνθρωπος δίνει μία μάχη. Ακόμα και σε αυτό βρε άτομο, να βρείτε κάτι κακό. Μη βρίσκετε το κακό παντού γιατί αν το βρίσκετε παντού, πάει να πει ότι το κρύβετε και μέσα σας» πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας.