Στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast @Star» μίλησε ο Γιώργος Λιανός λίγο μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο.

Ο Γιώργος Λιανός, μίλησε για τον πρόσφατο άγριο καβγά που είχαν μέσα στο Survivor All Star o Nίκος Μπάρτζης με τον Τάκη Καραγκούνια, τον τελικό του παιχνιδιού, αλλά και για τη δήλωση που είχε κάνει και μετάνιωσε.

«Υπήρξε μια μεγάλη ένταση ανάμεσα στον Νίκο Μπάρτζη και τον Τάκη Καραγκούνια. Κάτω από ένα υπόγειο εμπόδιο έβλεπα κάτι κεφάλια, μετά είδαμε ότι πέσανε αρκετές ψιλές. Γίνανε κάποιες συστάσεις και ευτυχώς ηρέμησαν τα πνεύματα. Παραδέχτηκαν και οι δυο ότι είχαν μερίδιο ευθύνης» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός.

Όσον αφορά τον τελικό του Survivor All Star και το ενδεχόμενο να δούμε νέο κύκλο στο ριάλιτι επιβίωσης ο Γιώργος Λιανός είπε: «Δεν έχω ιδέα πότε θα γίνει ο τελικός γιατί μας αλλάζουν το πρόγραμμα οι εκλογές. Περιμένουμε κι εμείς ενημέρωση από το κανάλι.. Δεν έχω ιδέα αν θα υπάρξει νέος κύκλος του Survivor. Αυτές είναι αποφάσεις που παίρνει το κανάλι προς τον Αύγουστο».

«Είχα πει ότι κάποιοι προσπαθούν να αποδομήσουν το παιχνίδι. Κακώς βγήκα και μίλησα τότε γιατί βγήκα σαν εκπρόσωπος της παραγωγής ενώ δεν είμαι. Θεωρώ, όμως, ότι όταν δουλεύεις σε ένα πρόγραμμα, πρέπει να το στηρίζεις και επειδή δεν υπάρχει ποτέ αντίλογος, θεώρησα ότι πρέπει να πάρω αυτόν τον ρόλο αλλά το ψιλομετάνιωσα. Μίλησα για συγκεκριμένη προσπάθεια αποδόμησης γιατί υπήρχαν κάποια στοιχεία που εκεί κατέληγαν», πρόσθεσε ο Γιώργος Λιανός.

Τέλος, ο Γιώργος Λιανός παραδέχτηκε πως αν γίνει τελικά και νέος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης, θα ήθελε να είναι και πάλι ο παρουσιαστής.

«Είναι μια δουλειά που αγαπάω πάρα πολύ και είναι φυσικό αν γίνει νέος κύκλος να θέλω να είμαι εκεί αλλά αυτό δεν είναι δική μου απόφαση, είναι απόφαση του καναλιού και της παραγωγής», είπε.