Μετά την τεράστια επιτυχία του single «Σε Σένα Σταμάτησε Η Καρδιά» και τη μεγάλη κυκλοφορία του ολοκαίνουργιου άλμπουμ «Λόγια Που Καίνε» από τον Γιώργο Σαμπάνη, έφτασε η ώρα για το δεύτερο single-διαμάντι από τον δίσκο, μια γνήσια ποπ επιλογή, από αυτές που έχουμε όλο και πιο συχνά ανάγκη να μας φορτίσουν με τη θετική τους ενέργεια!

Το «Μην Ανησυχείς» είναι μια σπάνια λαμπερή χαραμάδα εμπιστοσύνης στον αληθινό έρωτα, ανάμεσα σε τόσα τραγούδια που (δίκαια) γράφονται για τις κακουχίες και το δράμα των βασανιστικά ερωτευμένων. Ένα «καθησυχαστικό» τραγούδι-ανάσα (ανάμεσα και στα τόσα ανατριχιαστικά τραγούδια από τον ίδιο τον Γιώργο Σαμπάνη), που από το πρώτο άκουσμα πείθει ότι αξίζει να εμπιστευθούμε κάποιον ο οποίος λέει:

«Αν εγώ έχω εσένα, δε θέλω κανέναν, αυτό να τους πεις· τα χέρια τ’ απεγνωσμένα σου τα ‘χω απλωμένα, φανείς, δε φανείς. Μα εσύ έχεις εμένα, μην τρέμεις κανέναν, εγώ είμαι εδώ, όπως τ’ ακίνητα τρένα, τα’ αφιερωμένα  σε έναν σταθμό. Μην ανησυχείς, μην ανησυχείς, από το ποτέ στο για πάντα εμείς»

Το single «Μην Ανησυχείς» & το ολοκληρωμένο άλμπουμ «ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ» κυκλοφορούν από την Cobalt Music.