Ο Ηλίας Βρεττός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Status» και αναφέρθηκε στο σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε πριν μερικά χρόνια.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής και παρουσιαστής του Μεγάλου Παζαριού εξήγησε πόσο άλλαξε ο τρόπος σκέψης του μετά από αυτό το ατύχημα αλλά και το ξεκαθάρισμα που έκανε στα άτομα που είχε γύρω του.

Ειδικότερα, ο Ηλίας Βρεττός σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ξεκάθαρα εκείνη η εμπειρία με έκανε να αισθανθώ το θείο άγγιγμα. Αισθάνομαι με όλη τη δύναμη της ύπαρξης μου και της ψυχής μου ότι αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε εδώ από ένα θαύμα. Είχα ένα πάρα πολύ σοβαρό τροχαίο που όλες οι πιθανότητες ήταν για να μη βγει άνθρωπος ζωντανός στη θέση του συνοδηγού, όπως ήταν η παραμόρφωση της καμπίνας σε εκείνο το τροχαίο και με μία τραγική ειρωνεία είναι και πολλά τα παραδείγματα από τότε ανθρώπων που με πολύ αντίστοιχα τρακαρίσματα έχασαν τη ζωή τους. Όπως ο Mad Clip, που στεναχωριέμαι πάρα πολύ, στο ίδιο σημείο λίγα χιλιόμετρα πιο πίσω με ένα αντίστοιχο τρακάρισμα έχασε τη ζωή του».

«Ήμουν απλά πάρα πολύ τυχερός. Οπότε σε όλη μου τη ζωή υπήρχε μια αναζήτηση θρησκευτική, ίσως οι περισσότεροι άνθρωποι βρισκόμαστε σε αυτήν, «υπάρχει» ή «δεν υπάρχει» και μια πιστεύουμε και μια αμφιβάλλουμε. Εγώ με αυτή την εμπειρία απλά συνειδητοποίησα ότι υπάρχει Θεός και από τότε προσπαθώ όσο γίνεται να είμαι πιο κοντά στην πίστη μου, στον Θεό και να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος» εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής.

«Έχουν αλλάξει τελείως οι προτεραιότητες της ζωής μου. Πάρα πολλούς ανθρώπους απομάκρυνα και πάρα πολλούς ανθρώπους έφερα πιο κοντά μου. Λειτούργησε σαν ένα μαγικό φίλτρο όλη αυτή η διαδικασία που πέρασα και πολλοί άνθρωποι, που δεν το περίμενα, μου συμπαραστάθηκαν σαν οικογένεια, ενώ κάποιοι άλλοι που περίμενα να είναι κοντά μου δεν ήταν. Σε κάθε περίπτωση αισθάνθηκα ότι χρωστάω στον εαυτό μου μια δεύτερη ευκαιρία ζωής, που θα την βάλω σε σωστές βάσεις και έτσι ακριβώς όπως θέλω εγώ. Πλέον δεν συμβιβάζομαι με κανέναν και με τίποτα».

«Τις περισσότερες φορές χρειάζεσαι ένα πάρα πολύ δυνατό χαστούκι για να ξυπνήσεις και αν συνέλθεις. Ο κάθε άνθρωπος έχει την δική του κλεψύδρα και κάθε δευτερόλεπτο, που μιλάμε, αυτή λιγοστεύει» πρόσθεσε, ακόμα, ο Ηλίας Βρεττός στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το 43ο λεπτό κι έπειτα.

 

 

 

Να θυμίσουμε πως πριν μερικές ημέρες ο Ηλίας Βρεττός είχε ακόμη ένα ατύχημα, με τη μηχανή του αυτή τη φορά, το οποίο ευτυχώς ήταν λιγότερο σοβαρό.