Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star επέστρεψε στα social media και φυσικά το πρώτο του μήνυμα αφορούσε το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο οποίος συμμετείχε πρώτη φορά στο Survivor 2017, είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το τελευταίο συμβούλιο του νησιού του ριάλιτι επιβίωσης αφού σύμφωνα με τον Γιώργο Λιανό ήταν εκείνος που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους. Μάλιστα, μετά το άκουσμα του αποτελέσματος, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος είπε στον Γιώργο Λιανό ότι δεν θα ήθελε να σχολιάσει τίποτα παρά μόνο να αποχωρήσει ζητώντας παράλληλα από τους συμπαίκτες του να μη σηκωθεί να τον χαιρετήσει κανείς.

Πολλοί ήταν εκείνοι που μετά την αποχώρηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου έκαναν λόγο για στημένο παιχνίδι ενώ σχολίασαν πως με τη στάση του κατά το άκουσμα του αποτελέσματος πρόδωσε το παιχνίδι που προσπαθεί να παίξει η παραγωγή.

Στο πρώτο του μήνυμα στο Instagram, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος δημοσίευσε την αφίσα ενός τσίρκου βάζοντας την τοποθεσία του Άγιου Δομίνικου συμπληρώνοντας τη λέξη soon.

Το μόνο σίγουρο είναι πως κατά την επιστροφή στην Ελλάδα του θα έχει πολλά να πει.