Το TikTok του Κυριάκου Μητσοτάκη και τα βίντεο που ανέβαζε κατά τη διάρκεια της προεκλογικές περιόδου συζητήθηκαν ιδιαίτερα ενώ παράλληλα γνώρισαν τεράστια απήχηση.

Δυο μέρες μετά τις εκλογές και τη σαρωτική νίκη της Νέας Δημοκρατίας, ο Πρωθυπουργός επέστρεψε στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης με νέο βίντεο με backstage πλάνα από το βράδυ των εκλογών. Ο Πρωθυπουργός ευχαρίστησε παράλληλα όλους όσους πήγαν και ψήφισαν τον ίδιο και την Νέα Δημοκρατία.

«Ήθελα να σας δείξω κάποιες backstage σκηνές από το βράδυ των εκλογών. Όπως καταλαβαίνετε, αυτές οι στιγμές ήταν πολύ έντονες» λέει αρχικά ο Πρωθυπουργός, ενώ στη συνέχεια υπάρχουν πλάνα μέσα από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τους συνεργάτες του και την οικογένειά του ενημερώνονται για τα αποτελέσματα των εκλογών.

Κατόπιν ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζει: «Πρώτα και πάνω από όλα, θέλω να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη σας. Να ξέρετε θα την τιμήσω. Έχουμε μπροστά μας μία δεύτερη εκλογική αναμέτρηση. Η κάλπη είναι ξανά άδεια και πρέπει να δουλέψω ακόμη πιο σκληρά για να ξανακερδίσω για μία δεύτερη φορά τη δικιά σας εμπιστοσύνη. Θέλω να ξέρετε ότι θα είμαι πάντα εδώ για να απαντώ τα ερωτήματά σας καθώς το αγαπήσαμε πολύ το TikTok και πρέπει να συνεχίσουμε. Προχωράμε δυνατά».

@kyriakosmitsotakis_ Round 2 #kyriakosmitsotakis #ekloges2023 ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis