Ο Light έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και μίλησε μεταξύ άλλων για την κόντρα που έχει ξεσπάσει με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Λίγες ώρες μετά την προβολή των δηλώσεων του ο trapper ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram κατά της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου, καθώς, όπως ανέφερε σε βίντεο που ανέβασε, όσα είπε στην κάμερα, κόπηκαν στο μοντάζ.

«Λοιπόν, χαμογέλα με τρέλα… χαμογέλα και πάλι, πως λέγεται αυτή η εκπομπή. Ήρθατε χθες να μου πάρετε συνέντευξη, σας έδωσα μια δήλωση, πάρα πολύ όμορφα και ωραία για να σας δώσω αποκλειστικό. Σήμερα βλέπω έχετε πάρει την δήλωσή μου, την έχετε πετσοκόψει, έχετε ανεβάσει την μισή, τα μισά πράγματα που είπα δεν τα βάλατε… Γιατί ξηγιέστε σαν μούλοι; Λοιπόν, τρώτε άκυρο από εδώ και πέρα. Δεν σας ξαναδίνω ποτέ συνέντευξη».

«Έχω δώσει την ίδια δήλωση σε άλλα δύο κανάλια, μέχρι τη Δευτέρα εύχομαι κάποιος να την ανεβάσει αυτούσια. Άμα δεν την ανεβάσει κάποιος αυτούσια, δεν ξαναδίνω συνέντευξη σε κανέναν σας και θα ποστάρω μόνο από τα social media μου».

«Μην είτε μούλοι, γι’ αυτό σας έχει σιχαθεί ο κόσμος και δεν βλέπει τις μαλ…ες σας! Μου πήρατε μια συνέντευξη, ανεβάστε αυτό που είπα» καταλήγει ο Light στην ιστορία που δημοσίευσε μα… διέγραψε λίγη ώρα αργότερα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.