Ο Μάκης Τσέλιος το απόγευμα της Τρίτης (6/2) βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4».

Ο αγαπημένος σχεδιαστής μόδας μίλησε για την ταινία που ετοιμάζεται γύρω από τη ζωή του Μπίλι Μπο, βασισμένη στο βιβλίο που έγραψε ο ίδιος για τον αείμνηστο σύντροφό του.

«Θα μου είναι πάρα πολύ δύσκολο, όταν δω τον ηθοποιό που θα υποδυθεί τον Βασίλη, απλώς τους είπα “δεν με νοιάζει, αν δεν μοιάζει. Θα ήθελα μόνο να έχει ψηλό λαιμό, τα δάχτυλά του και να έχει το στυλ περπατήματος”. Θα το διδάξω εγώ», δηλώνει ο Μάκης Τσέλιος για την επερχόμενη κινηματογραφική παραγωγή.

«Η σχέση μας με τον Βασίλη ήταν μία πολύ σημαντική σχέση που δεν είχε πουθενά εκφυλισμό, χυδαιότητα. Ήταν μία σχέση στοργής και πραγματικού έρωτα. Όταν μιλάμε για τον γάμο των ομόφυλων, τι εννοούν; Είχαν βάλει το σύμφωνο συμβίωσης με κενά. Αν οι δικοί του δεν ήθελαν, εγώ δεν θα μπορούσα να τον κηδέψω. Επειδή είχα τη δύναμη και τα χρήματα και δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι, μπόρεσα και έκανα αυτό που έπρεπε», εξομολογείται στη συνέχεια της συνέντευξης ο κορυφαίος σχεδιαστής.

«Δεν έλειψα καθόλου από δίπλα του 9,5 μήνες, μόνο δυο μέρες. Μία μέρα που γύρισα από το Παρίσι και μία άλλη που πήγα να υπογράψω κάτι χαρτιά», θυμάται ο Μάκης Τσέλιος για την περιπέτεια του Μπίλι Μπο με το AIDS.

Σε άλλο σημείο της συζήτησης, ο Μάκης Τσέλιος εξομολογείται πως δεν έχει σήμερα επαφές με την οικογένεια του Μπίλι Μπο, ενώ εξομολογείται πως αγάπησε ξανά στη ζωή του αλλά δεν ήταν το ίδιο.