Στην κάμερα του «Πάμε Δανάη» μίλησε ο Μιχάλης Ρέππας, ο οποίος αναφέρθηκε στις «Τρεις Χάριτες» και τις αναμνήσεις που έχει κρατήσει από εκείνη την εποχή.

Παράλληλα, ο σεναριογράφος των επιτυχιών παραδέχτηκε πως ήταν λάθος του ίδιου και του Θανάση Παπαθανασίου η απόφαση να απαγορεύσει τις επαναλήψεις της σειράς, η οποία τελικά επιστρέφει μετά από 34 χρόνια σε αναβαθμισμένη ψηφιακά μορφή.

«Η ιδέα για τις “Τρεις Χάριτες” γεννήθηκε με επίκεντρο τους ηθοποιούς. Αποφασίσαμε να γράψουμε μια σειρά για τρεις γυναίκες, την Άννα Παναγιωτοπούλου, την Μίρκα Παπακωνσταντίνου και την Μίνα Αδαμάκη. Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου υποχώρησε και την τριάδα συμπλήρωσε η Νένα Μεντή», είπε ο Μιχάλης Ρέππας.

«Στην σκηνή που η Άννα Παναγιωτοπούλου παθαίνει λουμπάγκο, γελούσα και εκείνη είχε θυμώσει. Ένα από τα πιο δύσκολα γυρίσματα ήταν αυτό στην παραλία, έπαθαν εγκαύματα και οι τρεις. Με συγκινεί η σκηνή που οι «Τρεις Χάριτες» παίζουν τις τρεις αδερφές του Τσέχωφ. Από τα επεισόδια που θυμάμαι είναι αυτό με την Δήμητρα Παπαδοπούλου ως βαφτισιμιά», αποκάλυψε ο Μιχάλης Ρέππας.

«Ήταν βλακώδες λάθος μας να απαγορεύσουμε τις επαναλήψεις. Η ψηφιοποίηση ολοκληρώθηκε και οι “Τρεις Χάριτες” θα προβληθούν με νέα τεχνολογία. Στα 20 χρόνια είχαμε γράψει 4 επεισόδια αστυνομικής υφής για τις “Τρεις Χάριτες” αλλά δεν γυρίστηκαν ποτέ.

Η τελευταία σκηνή που γυρίσαμε ήταν η τελευταία του σήριαλ. Η πρώτη σκηνή της σειράς με την Νένα και την Μίνα ήταν και η πρώτη που γυρίσαμε. Τα κορίτσια ήταν πολύ ευσυγκίνητα και δεν μπορούσαμε να ολοκληρώσουμε την τελευταία σκηνή», δήλωσε σε άλλο σημείο ο Μιχάλης Ρέππας.