Το MadWalk 2023, o μοναδικός θεσμός που ενώνει τη μουσική με τη μόδα, έρχεται για 13η συνεχόμενη χρονιά, απόψε Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, στο Tae Kwon Do, με super guest star τον Michele Morrone!

Ο ιταλικής καταγωγής, Michele Morrone, ηθοποιός και τραγουδιστής, είναι ένας διεθνής σταρ με πάνω από 15 εκατομμύρια followers στο Instagram και με τα τραγούδια του να καταγράφουν εκατοντάδες δεκάδες εκατομμύρια views. Ο πρωταγωνιστής της παγκόσμια επιτυχημένης ταινίας «365 Μέρες» που προβάλλεται στο Netflix, θα εμφανιστεί στο closing act του MadWalk 2023 σε μία ξεχωριστή performance που θα προκαλέσει αίσθηση!

Η Τίνα Μεσσαροπούλου συνάντησε τον Michele Morrone στο αεροδρόμιο από Ιταλία προς Ελλάδα και με το κινητό της κατέγραψε για τα στιγμιότυπα. Ο σούπερ σταρ, σύμφωνα με πληροφορίες της δημοσιογράφου, ταξίδεψε business class μαζί με την αγαπημένη του και δύο ακόμη άτομα.

Όταν πήγε μάλιστα του να του ζητήσει φωτογραφία, εκείνος αρνήθηκε ευγενικά ενώ μπροστά μπήκε ο μάνατζέρ του λέγοντάς της πως είναι σε μία ιδιωτική στιγμή.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο από το Happy Day: