Ο Νίκος Καρβέλας πριν από μερικές μέρες προκάλεσε αντιδράσεις με όσα είπε στο κανάλι που άνοιξε στο YouTube, μέσα από το οποίο ζητούσε να γκρεμιστούν οι εκκλησίες για να καταπολεμηθεί η φτώχεια.

Αφού τον αποδοκίμασαν στα σχόλια, ο συνθέτης επέστρεψε με νέο βίντεο, στο οποίο εξήγησε ότι μιλούσε μεταφορικά, ενώ μεταξύ άλλων, δήλωσε οπαδός της χριστιανικής θρησκείας.

Ο Νίκος Καρβέλας ξεκίνησε το νέο βίντεο, λέγοντας: «Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω τι εννοούσα στο προηγούμενο βίντεο όταν μίλησα για γκρέμισμα των εκκλησιών. Δεν εννοούσα γκρέμισα των εκκλησιών με γκασμάδες και εκσκαφείς. Γκρεμίζοντας τις εκκλησίες δεν θα γίνει κανείς πλούσιος. Νόμιζα ότι θα το καταλαβαίνατε αυτό, είναι αυτονόητο. Το εννοούσα μεταφορικά. Εννοούσα με ξήλωμα της εκκλησίας, της εκκλησιαστής εξουσίας».

Στην πορεία, ο ίδιος υποστήριξε ότι είναι ένας από τους μεγαλύτερους οπαδούς της θρησκείας.

«Αυτή τη στιγμή όσο κι αν σας φαίνεται περίεργο, έως αστείο, εγώ τυχαίνει να είμαι ίσως ένας από τους καλύτερους και από τις μεγαλύτερους οπαδούς της χριστιανικής θρησκείας. Δηλαδή αν υπάρχει Θεός θα είμαι ένα από τα πολύ αγαπημένα του τέκνα, γιατί δεν πειράζω κανέναν, δεν ενοχλώ κανέναν, σέβομαι όλους, θα ήθελα να υπάρχει ισότητα, μάχομαι για την ισότητα, την πνευματική και την οικονομική ισότητα και συγχωρώ όταν κάποιος μου ζητήσει συγγνώμη. Άρα εγώ είμαι ένας πολύ καλός χριστιανός κατά λάθος. Όλοι εσείς οι οποίοι βρίζετε, μισείτε, πολεμάτε, σκοτώνετε είστε αντίχριστοι και άθεοι και δεν έχετε καμία σχέση με αυτό που ονομάζεται πίστη στον Θεό» είπε.

Τέλος, δήλωσε: «Εγώ είμαι πιστός στην ιδέα του χριστιανισμού. Σε κανέναν όμως παπά και μητροπολίτη. Προσπαθώ να σε αφυπνίσω πιστέ άνθρωπε. Δεν σου λέω να γίνεις άπιστος, το αντίθετο. Σου λέω να γίνεις πιστός. Να πιστέψεις στον Θεό».

Δείτε ΕΔΩ τι είχε πει ο Νίκος Καρβέλας στο πρώτο του βίντεο.