ο Νίκος Μακρόπουλος μιλώντας στην κάμερα του Happy Day, αναφέρθηκε μεταξυ άλλων στην απόφασή του να κόψει το κάπνισμα για λόγους υγείας, ενώ αποκαλύπτει τις οικονομικές εκκρεμότητες που του έχει αφήσει ένα παλιό δάνειο.

«Ξεκίνησα να παίζω πάντελ για λόγους υγείας και φυσικής κατάστασης. Είχα πάρει κάποια κιλά τα τελευταία χρόνια κόβοντας το τσιγάρο, τα οποία θέλω να διώξω. Είναι μία προσπάθεια που κάνω μαζί με τη διατροφή να πέσω στα κιλά», είπε αρχικά ο Νίκος Μακρόπουλος.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Κάπνιζα 4 πακέτα. Αυτή τη στιγμή είμαι ο μεγαλύτερος αντικαπνιστής. Αν δεν το κόψεις το τσιγάρο, θα σε κόψει εκείνο. Ήμουν στα πρόθυρα να μου κόψει την αναπνοή».

«Έχει τύχει να πάρω ένα δάνειο σε ελβετικό φράγκο, το οποίο το πληρώνω ακόμα. Είναι ένα πηγάδι χωρίς πάτο», εξομολογήθηκε σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Νίκος Μακρόπουλος.

«Δεν είμαι καλός διαπραγματευτής του εαυτού μου, δεν ξέρω να με πουλάω σωστά. Έχω χάσει λεφτά από συνεργασία αλλά αυτό είναι το παιχνίδι. Το σημαντικό είναι οι νίκες να είναι λίγες παραπάνω από τις ήττες. Όταν κάποιος δεν έχει να σου δώσει ή να σου επιστρέψει χρήματα, τι άλλο θα του πάρεις; Την ψυχή;», κατέληξε ο Νίκος Μακρόπουλος.