Ο ηθοποιός Ορέστης Τζιόβας παραχώρησε με συνέντευξη στην εκπομπή «Fay’s Time» με αφορμή τη θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί και μίλησε μεταξύ άλλων για την σεξουαλικότητά του, για την τηλεόραση, αλλά και για το ενδεχόμενο να συνεργαστεί ξανά με τον Πέτρο Φιλιππίδη ή τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Αρχικά, ο Ορέστης Τζιόβας είπε: «Τα κακώς κείμενα νομίζω ότι είναι καλό να συζητιούνται και να λέμε πως δεν είναι όλα ρόδινα, όλοι έχουμε περάσει από άσχημες φάσεις. Έχω περάσει από την φάση που με ένοιαζε τι θα πει ο κόσμος».

Ακόμη, ο Ορέστης Τζιόβας ανέφερε: «Ό,τι μπορεί να σκεφτεί κάποιος στη σημερινή κοινωνία. Εγώ πάλεψα για να αποκτήσω τη δύναμη για να μιλήσω ανοιχτά στους ανθρώπους που με αγαπάνε και να σέβονται τις επιλογές μου. Με τους γονείς μου είχαμε πολλές ρίξεις, ήμουν σκληρός μαζί τους. Οι γονείς μου άκουσαν για τη σεξουαλικότητά μου από την τηλεόραση. Ήταν δύσκολο αλλά με μεγάλη κατανόηση παράλληλα».

Τέλος, ο Ορέστης Τζιόβας απάντησε και για το κίνημα του #metoo: «Έχω δει πολλά οφέλη, θεωρώ ότι οι άνθρωποι είναι πολύ πιο μαζεμένοι και δεν βλέπω και περιπτώσεις σαν αυτές που υπήρχαν και σαν αυτές που ήρθαν στο προσκήνιο. Δεν έχω σχέση με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη. Δεν νομίζω ότι ο χώρος θα τους ήθελε πίσω, οπότε δεν θα συνεργαζόμουν. Είναι άνθρωποι που δεν θέλαμε να συνεργαστούμε γενικότερα, απλά είχαν κάποια εξουσία και έτσι αναγκαζόντουσαν να συνεργάζονται μαζί τους».

Δείτε το σχετικό βίντεο: