Η Ζέτα Θεοδωροπούλου πρόσφατα με ένα μακροσκελές κείμενο στο Instagram αποκάλυψε τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Ταχτσίδη.

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι ο Παναγιώτης Ταχτσίδης διατηρούσε παράλληλη σχέση, κάτι το οποίο ο ίδιος, δεν παραδεχόταν για καιρό.

Όπως έγραψε η Ζέτα Θεοδωροπούλου, ο ποδοσφαιριστής αποφάσισε πρόσφατα να της τα αποκαλύψει όλα και έτσι προχώρησαν και επίσημα στις διαδικασίες για να εκδοθεί το διαζύγιό τους.

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Ταχτσίδης αποφάσισε να μιλήσει για το θέμα στην εκπομπή «Γεια σου» και τη Νάνσυ Παραδεισανού.

«Προτεραιότητά μου είναι τα παιδιά μου, όπως είναι πάντα άλλωστε. Τόσο εγώ, όσο και η μητέρα των παιδιών μου, ξέρουμε πολύ καλά τι έχει συμβεί στη σχέση μας», είναι η δήλωση του Παναγιώτη Ταχτσίδη.

Το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή τόνισε στην ίδια εκπομπή: «Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης έχει ζητήσει διαζύγιο από τη Ζέτα από τις 29 Δεκεμβρίου. Η ίδια είπε ότι θα του το στείλει υπογεγραμμένο και δεν το έστειλε ποτέ. Ο Παναγιώτης θέλει σύντομα να ξεκαθαρίσει το τοπίο στην προσωπική του ζωή και να είναι όλοι ήρεμοι. Από εκεί και πέρα, δεν τον ακουμπάει κανένα σχόλιο, θέλει να είναι όλος ο κόσμος καλά».