Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο οποίος μετά από αρκετά χρόνια αποχής από την τηλεόραση, επιστρέφει ραδιοφωνικά και μιλά για το νέο του αυτό επαγγελματικό βήμα.

«Τρέμει το χέρι. Δεν ξέρω, χάνεις λάδια, με τα χρόνια μπορεί να έχω ξεχάσει και να χάνω λάδια. Θέλω να κάνω πλάκα, θέλω να γελάσω, θέλω να παίξω μουσική. Αυτά», είπε αρχικά ο Πέτρος Κωστόπουλος για τη ραδιοφωνική του εκπομπή που ξεκινά.

«Δεν ξέρω, τώρα αυτή τη στιγμή… ένα-ένα. Δεν παρακολουθώ τηλεόραση. Πού να δω πρωί-πρωί τηλεόραση; Βράδυ βλέπω αλλά το βράδυ βλέπω ταινίες. Στα sites διαβάζω περίπου τι λέγεται», απαντά ο Πέτρος Κωστόπουλος για το ενδεχόμενο μίας τηλεοπτικής εκπομπής.

Ποια τηλεοπτικά προγράμματα παρακολουθεί και ξεχωρίζει;

«Μου αρέσει πάρα πολύ η εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Είναι το μόνο που έμεινε από τις ωραίες εκπομπές. Δεν πλακώνονται, δεν βρίζει ο ένας τον άλλο, έχει fun», λέει ο Πέτρος Κωστόπουλος.

«Διαβάζω ότι λέει ο ένας για τον άλλο πράγματα, τσακώνονται στις εκπομπές… χαζομάρα δεν είναι; Για μένα το ραδιόφωνο είναι ψυχανάλυση. Χαίρομαι και μου αρέσει πάρα πολύ. Καμιά φορά μου λείπει η τηλεόραση, βλέπω το «Αργά» κάποιες φορές και λέω: καλός ήσουν», κατέληξε.