Στην Καραϊβική βρίσκεται εδώ και δύο ημέρες ο πρίγκιπας Harry με αφορμή την δεκαπενθήμερη επίσκεψή του εκεί. 

Πρώτος σταθμός του ταξιδιού του ήταν η Αντίγκουα. Εκεί ο Harry συναντήθηκε με παιδιά με ειδικές ανάγκες και το βράδυ ήταν καλεσμένος σε εκδήλωση φιλανθρωπικής οργάνωσης στην οποία ήταν παρόντες 300 προσκεκλημένοι καθώς και ο πρωθυπουργός του νησιωτικού κράτους Γκαστόν Μπράουν.

Παρόλο που οι διοργανωτές της εκδήλωσης είχαν ζητήσει να μην γίνει καμία αναφορά στην προσωπική ζωή του 32χρονου πρίγκιπα, η οποία τον τελευταίο καιρό απασχολεί ιδιαίτερα τον ξένο Τύπο λόγω της σχέσης του με την Αμερικανίδα ηθοποιό Meghan Markle, ο πρωθυπουργός της Αντίγκουα είπε στον πρίγκιπα: «Καταλαβαίνω ότι θα έχουμε ένα νέο μέλος στην βασιλική οικογένεια πολύ σύντομα».

Ο πρίγκιπας Harry δεν απάντησε και έδειχνε αμήχανος όπως γράφουν τα ξένα δημοσιεύματα, αλλά ο Μπράουν συνέχισε απτόητος: «Θέλω να ξέρετε ότι είστε ευπρόσδεκτοι να περάσετε εδώ τον μήνα του μέλιτος».

Αμέσως μετά ο πρωθυπουργός της Αντίγκουα σύστησε στον πρίγκιπα τα καλλίγραμμα μοντέλα, που φορώντας μόνο τα μικροσκοπικά μαγιό τους, συμμετείχαν στο καλλιτεχνικό μέρος της εκδήλωσης.

Ο δευτερότοκος γιος της πριγκίπισσας Νταϊάνας φαίνεται ότι βλέπει πολύ σοβαρά την σχέση του με την 35χρονη πρωταγωνίστρια της δραματικής σειράς «Suits» και ίσως αυτός να ήταν ο λόγος, που παρά τις προσπάθειες της τραγουδίστριας να τον παρασύρει στην πίστα και να χορέψει μαζί της, εκείνος χαμογέλασε και της υπέδειξε να χορέψει με τον πρωθυπουργό της χώρας.

Η γοητευτική Meghan Markle πάλι από το Σάββατο έφυγε από το Λονδίνο, όπου ήταν φιλοξενούμενη του Harry στο παλάτι του Κένσιγκτον και ταξίδεψε στο Τορόντο για να συνεχίσει τα γυρίσματα της δραματικής τηλεοπτικής σειράς στην οποία πρωταγωνιστεί.