Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton γιόρτασαν επτά χρόνια γάμου, μόλις λίγες ημέρες μετά τη γέννηση του τρίτου τους παιδιού.

Το αγαπημένο πριγκιπικό ζευγάρι που ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στις 29 Απριλίου του 2011 σε ένα γάμο που άφησε ιστορία, γιόρτασε χθες την 7η επέτειο του.

Με μια φωτογραφία στο Instagram το Kensington Palace ευχαρίστησε όλους εκείνους που έστειλαν ευχές και μηνύματα αγάπης για το ευτυχισμένο ζευγάρι.

Ο παραμυθένιος γάμος και το πρώτο φιλί

Στον γάμο τους είχε στηθεί ένα παραμυθένιο σκηνικό στο Αβαείο του Westminister, όπου χιλιάδες κόσμου τους περίμεναν υπομονετικά για να τους αποθεώσουν. Το ζευγάρι ακολούθησε κατά γράμμα το πρόγραμμα και μετά την τελετή ανέβηκε στην ανοιχτή άμαξα και επέστρεψε στο παλάτι του Buckingham, από όπου βγήκε στο μπαλκόνι και χαιρέτησε το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί.

Πριν επιστρέψουν στους 650 καλεσμένους τους μέσα στα Ανάκτορα, οι δυο τους έδωσαν το πρώτο τους δημόσιο φιλί.

Η γνωριμία

Η Kate και ο William ήταν συμφοιτητές στο Πανεπιστήμιο St. Andrews στη Σκοτία και έβγαιναν περιστασιακά για οχτώ χρόνια πριν ο πρίγκιπας της κάνει πρόταση γάμου σε ένα ταξίδι τους στην Κένια τον Οκτώβριο του 2010.

Η ρομαντική πρόταση γάμου έγινε με το δαχτυλίδι της Πριγκίπισσας Diana. Ο William έδωσε το οικογενειακό κειμήλιο στην αγαπημένη του και της ζήτησε να πει το «Ναι!» μπροστά σε μια παρέα φίλων.