Ο πρίγκιπας Harry στο βιβλίο του «Ρεζέρβα» εκτός από τις αποκαλύψεις που έκανε για τη βασιλική οικογένεια, ανέφερε και πολλές άγνωστες, προσωπικές ιστορίες του από τα νεανικά του χρόνια, όταν ακολουθούσε μια glamorous εργένικη ζωή και έκανε παρέα με celebrities του Hollywood.

Ο πρίγκιπας Harry μιλώντας για την περίοδο που γύρισε από το Αφγανιστάν, αποκάλυψε ότι πάθαινε κρίσεις πανικού με αποτέλεσμα να έχει απομονωθεί στο Παλάτι και να μην συναντά κανέναν.

«Κάθε μέρα, κάθε νύχτα καθόμουν και έτρωγα απ’ έξω και έβλεπα το ‘24’ ή το Friends. Νομίζω ότι είδα όλα τα επεισόδια το 2013. Αποφάσισα ότι ήμουν σαν τον Chandler», αναφέρει στο βιβλίο του.

«Δεν πήγαινα για φαγητό με φίλους, ούτε σε πάρτι ή κλαμπ. Τίποτα. Κάθε βράδυ επέστρεφα σπίτι από τη δουλειά, έτρωγα πάνω από τον νιπτήρα, έκανα λίγη δουλειά και το Friends έπαιζε στο βάθος», πρόσθεσε.

Ο πρίγκιπας Harry μετά από δύο χρόνια έκανε ένα ταξίδι με φίλους στην Αμερική και βρέθηκε φιλοξενούμενος στο σπίτι της Courteney Cox που υποδυόταν την Μόνικα στα «Φιλαράκια».

Όπως εξηγεί μια φίλη γνώριζε την ηθοποιό και τους είχε πει ότι μπορούν να πάνε στο σπίτι της ενώ εκείνη έλειπε για δουλειά.

«Αλλά μετά η Courteney εμφανίστηκε. Ήμουν πολύ μπερδεμένος. Ακυρώθηκε η δουλειά της. Δεν μπορούσα να ρωτήσω. Αυτό σημαίνει ότι έπρεπε να φύγουμε; Ήμουν ακόμα μπερδεμένος γιατί εκείνη ήταν η Μόνικα και εγώ ο Chandler. Αναρωτιόμουν αν θα έβρισκα το κουράγιο να της το πω», γράφει ο πρίγκιπας Harry.

«Τότε, ίσως για να μας ξεφορτωθεί, με οδήγησε εμένα κι ένα φίλο μου στο ψυγείο. Ενώ ήταν ανοιχτή η πόρτα είδαμε ένα κουτί με μαύρα, μαγικά μανιτάρια σε σχήμα διαμαντιού. Κάποιος μου είπε ότι ήταν για όλους», γράφει ο Harry πριν αρχίσει να περιγράφει τις παραισθήσεις που είχε εξαιτίας της κατανάλωσης των ναρκωτικών.

Όπως γράφει, άρχισε να βλέπει τέρατα μπροστά του, κάτι που τελικά τον έκανε να γελάει, αντίθετα με τον φίλο του που δεν είχε την ίδια ευχάριστη εμπειρία.