Ο Αντώνης Ρέμος στο τελευταίο live της Κυριακής στο Rising Star, θέλησε να πειράξει μια από τις παίχτριές του, την Έλενα Παναγιωτίδου που είναι μέλος της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ. Ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε την Έλενα, αν εξακολουθεί να προπονείται και στην Αθήνα σε κάποια ομάδα και εκείνη απάντησε «Μόνο ΠΑΟΚ». Με τον Αντώνη Ρέμο να πετά στον αέρα την ατάκα «Όχι ΠΑΟΚ, ΜΠΑΟΚ».

Από εκείνη τη στιγμή ξέσπασε «πόλεμος» σε ραδιόφωνα και social media από τους όπαδούς του ΠΑΟΚ, επειδή θεώρησαν πως το σχόλιο πρόσβαλε την ιστορία της ομάδας τους.

Ο τραγουδιστής μιλώντας στην Espresso για την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε μετά την πλάκα που έκανε με τον ΠΑΟΚ, περνά στην αντεπίθεση: «Ανθρωποφαγία! Πήγαν να με φάνε! Το έμαθα και έπεσα από τα σύννεφα. Δεν φταίνε τα παιδιά έξω. Φταίνε εκείνοι που πήραν μια πλάκα και δημιούργησαν θέμα από το πουθενά. Έκαναν το παιχνίδι τους και τώρα το απολαμβάνουν. Μόνο που δημιούργησαν ένα τέρας που στο τέλος θα φάει και τους ίδιους».

«Είμαι σκασμένος! Μια χούφτα αλιτήριοι πήραν τον ισχυρισμό μου και έδωσαν βορά στους οπαδούς του ΠΑΟΚ! Εγώ είμαι Θεσσαλονικιός. Ποτέ δεν είχα πρόθεση να προσβάλλω κανέναν… Δεν είχα καμιά διάθεση να θίξω ή να μειώσω τον ΠΑΟΚ και τον φίλαθλο κόσμο του. Άλλωστε εκείνη τη στιγμή ήμουν στο στούντιο και δεν γνώριζα το αποτέλεσμα του ντέρμπι με την ΑΕΚ», πρόσθεσε και κατέληξε: «Εγώ θα το ξεπεράσω. Ο καθένας ας με κρίνει. Είμαι όμως καθαρός με τη συνείδησή μου».