Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» ήταν ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για την ρήξη στη φιλία του με τον Γιώργο Μαυρίδη και την επανένωσή τους στη βάφτιση των διδύμων.

«Οι δημοσιογράφοι μεγεθύνουν ή δημιουργούν πράγματα από εκεί που δεν υπάρχουν. Εμείς με τον Γιώργο προφανώς και η σχέση μας από φιλική εξελίχθηκε σε όχι φιλική, αλλά δεν μαλώσαμε ποτέ, απλά απομακρυνθήκαμε. Τελείωσε η εκπομπή, είχαμε κάποιες διαφωνίες.

Εκείνη ήταν περίοδο συμπωματικά ήρθα στην Αθήνα, γνώρισα και τη Χριστίνα, έκανα την οικογένειά μου, οπότε απομακρυνθήκαμε.

Μετά από χρόνια υπήρξαν κάποιες αφορμές που τα είπαμε τηλεφωνικά, ήρθε η στιγμή που βαφτίσαμε τα παιδιά μας και σκέφτηκα γιατί να μην πω στον Γιώργο να έρθει; έχουμε περάσει τόσα χρόνια μαζί. Αυτά που μας ενώνουν είναι πολλά περισσότερα αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν. Χάρηκα πολύ που ήρθε και χάρηκε και αυτός», είπε αρχικά ο Σάκης Τανιμανίδης.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είμαστε μια χαρά, δεν κάνουμε παρέα αλλά δεν έχουμε και κάτι να χωρίσουμε. Έχουμε μιλήσει ξανά από τότε. Τον είδα, τον αγκάλιασα και χάρηκα πολύ. Ήθελα να είναι στα βαφτίσια, δεν το έκανα για την κίνηση.