Γαμπρός ντύθηκε ο γνωστός φωτογράφος Σπύρος Πώρος, ο οποίος παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Μαρία Μαντζουράνη στο Λονδίνο.

Η Μαρία Μαντζουράνη δεν σταμάτησε να χαμογελά φορώντας το νυφικό της δια χειρός Βασίλειου Κωστέτσου, ενώ δίπλα της στο Λονδίνο βρέθηκε και ο γνωστός σχεδιαστής Τάσος Ρούσσος, ο οποίος επιμελήθηκε τις τελευταίες λεπτομέρειες της εμφάνισής της στο Βασιλικό ανάκτορο The Royal Borough of Kensington and Chelsea.

 

Το ζευγάρι δεν είχε μιλήσει ανοιχτά για την απόφαση να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου. Ωστόσο η αποκάλυψη έγινε πριν από λίγες ημέρες, όταν ο Σπύρος Πώρος επισκέφθηκε τον Βασίλειο Κωστέτσο με τον γνωστό σχεδιαστή να κάνει σχετική ανάρτηση στο instagram.

 

Η Μαρία Μαντζουράνη σε παλιότερη συνέντευξη είχε δηλώσει για τον έρωτά της με τον Σπύρο Πώρο:

«Ο Σπύρος είναι ένας άνθρωπος που έχει μια ιδιαίτερη προσωπικότητα. Η σχέση μας είναι πολύ βαθιά και υπάρχει μια κατανόηση και αυτός είναι ο λόγος που βλέπουμε αυτή η σχέση να γίνεται μακροχρόνια.

Υπάρχουν πολλές δυσκολίες και ο Σπύρος δεν χρειαζόταν να ξαναπαντρευτεί, δεν είχε κανέναν λόγο. Το γεγονός ότι μου είπε “θέλω να είμαστε μαζί και βλέπω τον εαυτό μου να γερνά μαζί σου”, αυτό δείχνει μια άλλου είδους ωριμότητα. Με κάνει να αισθάνομαι ότι δεν έχουμε μόνο μια σχέση πάθους, αλλά μια ουσιαστική σχέση που θα αντέξει στον χρόνο».