Ο Σταμάτης Γαρδέλης βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Πέμπτης 29/2 στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Tlive» και μίλησε μεταξύ άλλων για τους λόγους που τον οδήγησαν στο κρατητήριο, αλλά και ότι ζητάει ψυχιατρική βοήθεια.

Αρχικά, ο Σταμάτης Γαρδέλης είπε: «Ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκα στα κρατητήρια αστυνομικού τμήματος. Γνώρισα ανθρώπους στο σώμα που βγάλαμε φωτογραφίες, μιλήσαμε, κάποιοι άλλοι βγάλανε τα απωθημένα τους. Ένιωσα περίεργα, σαν να παίζω θέατρο, ότι ήταν μέρος μιας παράστασης, ένα σκηνικό. Από την άλλη ένιωσα και την πίεση ενός ανθρώπου, που πέρα από την επωνυμία και το παιχνίδι, είναι ένας Σταμάτης, ο οποίος ζει μια αδιέξοδη ιστορία, όπως πολλοί άλλοι συμπολίτες μου. Μια αδιέξοδη ιστορία που πρέπει να λυθεί. Αντιφατικά συναισθήματα, όπως και τώρα. ».

Ακόμη, ο Σταμάτης Γαρδέλης πρόσθεσε: «Νοσηλεύτηκα στο ψυχιατρείο. Έχω αποκτήσει μια φιλία με τον ψυχίατρό μου, που με βοηθά πάντα να μην ξεπερνώ τα εσκαμμένα. Έφτασα στο σημείο να ζητήσω βοήθεια όταν άρχισα να χάνω το νόημα της ζωής, σκοτείνιασε ο κόσμος μου. Έχασα τον κόσμο κάτω από τα πόδια μου, ερχόταν σκοτεινές σκέψεις στο μυαλό μου, σκεφτόμουν τι νόημα έχει αυτή η ζωή. Έμπαινα σε μια καταθλιπτική σκοτεινή κατάσταση».

Δείτε το βίντεο: