Ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε στο παράπονο που έκανε η Ανθή Βούλγαρη μέσω του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρο Παππά, που βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega».

Θυμίζουμε πως η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια είπε στον αέρα της εκπομπής του Mega για τον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ: «Με έχει στεναχωρήσει ο κ. Κασσελάκης. Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη. Τον πήρα τηλέφωνο, το κλείνει και μου στέλνει ένα μήνυμα ”Can I call you back?” και του γράφω ”of course, είμαι η Ανθή Βούλγαρη από το Mega”. Περίμενα όλη ημέρα πάνω από το κινητό… τίποτα. Πουθενά ο Κασσελάκης, με έφτυσε. Αυτό ακριβώς έγινε. Πότε θα με πάρει;».

«Μίλησα μαζί του κ. Βούλγαρη για αυτό και συγκεκριμένα για εσάς γιατί του είπα ότι θα έρθω εδώ. Μου είπε ότι αυτές τις ημέρες δέχεται χιλιάδες τηλεφωνήματα. Απαντά η εταιρία της κινητής που έχει αυτοματοποιημένα. Υπόσχεται να επανορθώσει και σε εσάς κ. Βούλγαρη άμεσα. Λυπάται πάρα πολύ για αυτό που συνέβη. Ξέρει και τον ενημέρωσα για ότι έχει γίνει. Λυπάται και θα επανορθώσει. Είναι εξαιρετικά ευγενής και με χαρά θα επανορθώσει» είπε ο Πέτρος Παππάς.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega»: