Με πολιτικό γάμο παντρεύτηκαν την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου στη Νέα Υόρκη ο Στέφανος Κασσελάκης και ο σύντροφός του, Tyler McBeth.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κράτησε όλες τις λεπτομέρειες μακριά από τα media, θέλοντας να μοιραστεί την ιδιαίτερη αυτή στιγμή με ανθρώπους από το περιβάλλον του. Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο σύντροφός του, Tyler είναι ζευγάρι τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ενώ είχαν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης.

«Όταν γνώρισα τον Tyler, έπεφτα επάνω του σε διάφορα μέρη στη Νέα Υόρκη. Στο γυμναστήριο, στα Starbucks, στον δρόμο, κλπ. Μετά από κάποια φάση που αρχίζεις να βλέπεις ένα άτομο τόσες φορές, το χαιρετάς. Κάποια στιγμή έτυχε να περπατάμε μαζί φεύγοντας από το γυμναστήριο. Εγώ δεν ήξερα τι να πω και αποφάσισα να βάλω τα ακουστικά μου. Τότε εκείνος με άγγιξε και με ρώτησε αν μένω στη γειτονιά. Και έτσι αρχίσαμε να μιλάμε», είχε αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης σε συνέντευξή του στο ANTIVIRUS.

Οι πρώτες επισκέψεις του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ μετά τον γάμο

Από το πρωί της Παρασκευής, ξεκίνησαν οι επίσημες επισκέψεις του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο Σημείο Μηδέν, αλλά και στο Λύκειο του Αγίου Δημητρίου. Η ενημερωτική εκπομπή του Open “Τώρα Μαζί” πρόβαλε ένα βίντεο, στο οποίο βλέπουμε τον Στέφανο Κασσελάκη μαζί με τον Tyler σε σχολείο της ομογένειας.

Μάλιστα, στα πλάνα διακρίναμε τον Στέφανο Κασσελάκη και τον Tyler να φορούν τις βέρες τους στο δεξί τους χέρι μετά τον γάμο τους.

Η εκδότρια Ευαγγελίνα Πλακάς μιλώντας στην πρωινή εκπομπή έκανε γνωστό πως ο Στέφανος Κασσελάκης αποκάλυψε πως ο γάμος του έγινε μυστικά στο Brooklyn και όχι στο Hamptons όπως αρχικά γνωρίζαμε.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Οι αντιδράσεις στο Twitter μετά τον γάμο

Οι χρήστες στο Τwitter στέλνουν τα δικά τους μηνύματα, μετά την εξέλιξη στην προσωπική ζωή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.