Σε μία βραδιά όπου οι παρέες έγραψαν ιστορία, οι ΜΕΛΙSSES «μάγεψαν» το κατάμεστο Ωδείο Ηρώδου Αττικού σε μία συναυλία – αφιέρωμα στα ελληνικά συγκροτήματα για την ενίσχυση της ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Τιμώμενοι καλεσμένοι ήταν οι frontmen τριών θρυλικών συγκροτημάτων, ο Πασχαλης (Olympians), ο Μπάμπης Στόκας (Πυξ Λαξ) και ο Κώστας Τουρνάς (Poll).

Δίνοντας το τιμόνι στη μουσική, οι ΜΕΛΙSSES παρουσίασαν ορισμένες από τις μεγάλες επιτυχίες της προσωπικής τους δισκογραφίας, όπως τα «Για Όλα Ικανοί (Τζαμάικα)», «Το Κύμα», «Σαν Σκιά» και το πιο πρόσφατο hit τους «30 – 40», καθώς και μερικά από τα πιο αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια ελληνικών συγκροτημάτων, δημιουργώντας ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι από τους Forminx μέχρι τους Φατμέ και από τους Xάρη και Πάνο Κατσιμίχα μέχρι τα Υπόγεια Ρεύματα και τα Ξύλινα Σπαθιά.

Μεταξύ εκείνων που παρακολούθησαν τη συναυλία ήταν ο διακεκριμένος Αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης Tom Hanks και η σύζυγός του, Rita Wilson, με τους οποίους ο Χρήστος Μάστορας συνδέεται με βαθιά φιλία.

Μετά τη συναυλία, ο Tom Hanks και η Rita Wilson επισκέφθηκαν τα καμαρίνια όπου συνεχάρησαν τo συγκρότημα και συνομίλησαν και φωτογραφήθηκαν με την πρόεδρο του «Μαζί για το Παιδί», Αλεξάνδρα Μαρτίνου και τον CEO της Panik Records, Γιώργο Αρσενάκο.

Τον χολιγουντιανό αστέρα, που έχει πάρει και ελληνική υπηκοότητα, εντόπισε η κάμερα του «Πρωινού» και η δημοσιογράφος, Αναστασία Ζάρκα.

Ο Tom Hanks ήταν ιδιαίτερα ευγενικός με τη δημοσιογράφο και δεν αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις της.

«Είναι υπέροχα, δεν κάνει ποτέ κρύο στην Ελλάδα» είπε αρχικά ο Tom Hanks, ενώ στη συνέχεια τόνισε πως σκοπεύει να βοηθήσει τη χώρα μας που επλήγη από τη φονική κακοκαιρία Daniel.