Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο One παραχώρησε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο οποίος μίλησε για τις έντονες στιγμές της πορείας του, το ξεκίνημά του στη μουσική και την Ελένη Ράντου.

«Την είχα δει σε μία εκπομπή και λέω: Κοίτα τι ωραία που παίζει. Εγώ για να ερωτευτώ κάτι πρέπει να το θαυμάζω. Σύχναζε σε ένα μπαρ που εγώ πήγαινα με τον κιθαρίστα μου συνέχεια και την κοίταζα, δεν της είχα μιλήσει. Επειδή ντρεπόμουν έβαζα τον κιθαρίστα και έπαιρνε τηλέφωνο αυτόν που είχε το μαγαζί να δει αν ήταν εκεί. Κάποια στιγμή την πολιορκούσα αλλά δεν έπεφτε. Τελικά έπεσε», είπε αρχικά ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου για την Ελένη Ράντου και την γνωριμία τους.

Στη συνέχεια ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου πρόσθεσε: «Δεν είχε σημασία που ήμουν μεγάλο όνομα, ακόμα μου κάνει την πιο αυστηρή κριτική πάντα. Ήμασταν δύο χρόνια μαζί και αποφασίσαμε να παντρευτούμε, έτσι απλά. Δεν έκανα πρόταση γάμου κλασικά, είπαμε να πάμε να παντρευτούμε και παντρευτήκαμε. Μετά ήρθε η Νικολέτα και τρελάθηκα πραγματικά, είχα τη δική μου κόρη».