Ο Βασίλης Θωμόπουλος μίλησε το πρωί της Τετάρτης 21/2 στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» και ρωτήθηκε για τα πρόσφατα δημοσιεύματα που θέλουν τον Πέτρο Φιλιππίδη να εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα μαζί με την σύζυγό του, καθώς και για τις ενδεχόμενες σχέσεις που μπορεί να κρατά μαζί του.

Αρχικά, ο Βασίλης Θωμόπουλος είπε: «Δεν έχω καμία σχέση με τον κύριο Φιλιππίδη, δεν μιλάμε. Δεν είχα καλές σχέσεις με τον Πέτρο ήδη πριν συμβούν όλα αυτά για δικούς μας λόγους. Εκτιμώ πάρα πολύ τη δουλειά του, δεν ξέρω όμως αν η επιστροφή του στο θέατρο θα είναι εύκολη».

Στην συνέχεια, ο γνωστός σκηνοθέτης πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι κάθε άνθρωπος πρέπει να βρει τον δρόμο να παλέψει για αυτά που αγαπάει. Είναι ένα αναμφισβήτητο ταλέντο, πρέπει να βρει τον τρόπο να επιστρέψει. Δεν ξέρω πώς μπορεί να το κάνει βέβαια».

Ακόμη, ο Βασίλης Θωμόπουλος συμπλήρωσε: «Δεν ξέρω αν θα φύγει εύκολα αυτή η σκιά από πάνω του, όπως επίσης εάν θα υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που θα θέλουν να συνεργαστούν μαζί του. Οι παραγωγοί από πλευράς marketing σίγουρα θα σκεφτούν ότι: εφόσον έχω τον Πέτρο, σίγουρα θα είναι κάτι πιπεράτο».

Τέλος, ο Βασίλης Θωμόπουλος κατέληξε: «Το θέμα είναι και η ψυχή αυτού του ανθρώπου σε τι κατάσταση είναι. Δεν είναι μόνο το οικονομικό, το οποίο φυσικά σε τσακίζει. Η ζωή του Φιλιππίδη είναι στο θέατρο, εγώ τον ξέρω από παιδί».

Δείτε το βίντεο: