Ο Zaf παραχώρησε συνέντευξη το πρωί της Τετάρτης 8/5 στην εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη» και μίλησε μεταξύ άλλων για τη ζωή και την καριέρα του.

Αρχικά, ο Zaf είπε: «Το τραγούδι ‘Χρόνος’ είναι το πρώτο τραγούδι από το άλμπουμ που ετοιμάζω φέτος, το έγραψα με βάση το τι ακριβώς νιώθω αυτήν την περίοδο. Ο στίχος ‘Σκέφτομαι ότι σκέφτομαι πολύ, μερικές φορές το παρακάνω, εύκολα κουράζεσαι και ‘συ, αυτό είναι που φοβάμαι και αρχίζω να το χάνω’ με εκφράζει περισσότερο. Είμαι ένας πολύ αγχωτικός άνθρωπος και σκέφτομαι τα πράγματα πάρα πολύ, ο έρωτας δεν χρειάζεται σχέση αλλά τόλμη».

Στη συνέχεια, ο γνωστός τραγουδιστής πρόσθεσε: «Είμαι υπερβολικά χαρούμενος για την περιοδεία με την Ελένη Φουρέιρα, ανυπομονούσα να την γνωρίσω. Η συμβουλή που μου έδωσε ήταν να μη δίνω σημασία στον κόσμο που μιλάει αρνητικά για μένα. Κάποιες φορές ο κόσμος δεν έχει όρια, οι κοπέλες συνήθως το παρατραβάνε στο θέμα προσωπικού χώρου και αγγίγματος. Μου αρέσει να με φλερτάρουν, το φλερτ παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου».

Τέλος, ο Zaf κατέληξε: «Μπορεί να βγω μια μέρα και να νιώθω ότι δε θέλω να κάνω τίποτα, μια άλλη μπορεί να θέλω να βάψω τα νύχια μου, δεν είναι ότι είναι αυτός ο χαρακτήρας μου όμως. Είχα γράψει ότι δε θέλω να είμαι μέτριος και ότι η Ελλάδα έχει γεμίσει μετριότητες, ένα site το πηρέ και έγραψε ότι ο Zaf πιστεύει ότι είναι καλύτερος από τις μετριότητες της Ελλάδας. Η Eurovision είναι ένας στόχος μου αλλά πιστεύω ότι δεν είναι το κατάλληλο timing ακόμα».

Δείτε το βίντεο: