Στην κάμερα της της εκπομπής «Fay’s Time» μίλησε ο Zaf, ο οποίος αναφέρθηκε στην ενασχόλησή του με τη μουσική, την επιτυχία του τραγουδιού του, «Πες», ενώ αναφέρθηκε και στα αρνητικά σχόλια που δέχεται για την εμφάνισή του.

«Όλα τα τραγούδια που γράφω είναι βιωματικά, εμπνέομαι από τη ζωή και τις εμπειρίες που έχουμε όλοι και νομίζω αυτό είναι και το νόημα, να μιλάμε για πράγματα που έχουν σημασία», είπε αρχικά ο Zaf και συνέχισε: «Ο Γιάννης Ζαφειρίου (όπως είναι το πραγματικό του όνομα) είναι το πιο αγχωτικό άτομο που υπάρχει στον κόσμο, είναι control freak. O Zaf είναι μια περσόνα που όταν με κατακτά κάπως δεν έχω άγχος και νιώθω μια τεράστια δύναμη. Τίποτα δεν μπορεί να με σταματήσει και τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά».

Όσον αφορά  την επιτυχία του τραγουδιού του «Πες», ο Zaf ανέφερε: «Έκανα manifest πολλά χρόνια αυτή τη στιγμή, αλλά να σου πω την αλήθεια δεν το περίμενα. Είναι πολύ ξαφνικό, γιατί πριν ένα χρόνο ήμουν ένα παιδί που τραγούδαγε στο δωμάτιό του και δεν τον άκουγε κανένας. Ανέβαζα βιντεάκια και τα έβλεπαν 100 άτομα».

Όσον αφορά στα αρνητικά σχόλια που δέχεται για την εμφάνισή του, ο Zaf σημείωσε: «Δεν με επηρεάζουν τα αρνητικά σχόλια. Σχολιάζουν την σεξουαλικότητά μου, το ότι βάφω τα νύχια μου, το ότι μιλάω με ένα περίεργο σίγμα, το ότι τραγουδάω με έναν περίεργο τρόπο. Ο καθένας έχει τη γνώμη του και αφού πλέον θεωρούμαι δημόσιο πρόσωπο είναι απόλυτα φυσιολογικό να δέχομαι τέτοια σχόλια. Έχω περάσει πάρα πολύ bullying γενικότερα».