Το ζεύγος Obama βρίσκεται στη Πάρο με το επιβλητικό σκάφος «Χριστίνα» που ανήκε στην οικογένεια του Ωνάση. Το πολυτελές σούπερ γιοτ που έχει ανακαινισθεί φιλοξενεί μαζί με το ζεύγος Ομπάμα και τον Tom Hanks με τη σύζυγο του Rita Wilson.

Στο νησί της Πάρου έχει σημάνει συναγερμός για τον Barack και την Michelle καθώς το βράδυ μαζί με αλλά 20 άτομα θα δειπνήσουν στο γνωστό εστιατόριο Barbarossa και ήδη οι αρχές έχουν λάβει μέτρα για την ασφαλή προσέγγιση του πρώην πλανητάρχη και της παρέας του στο κοσμοπολίτικο και διάσημο εστιατόριο του νησιού που έχει φιλοξενήσει δεκάδες διάσημους αλλά και χολυγουντιανούς σταρ.

Στην αποκλειστική φωτογραφία βλέπετε το γιοτ που θα μείνουν οι Obama που έχει αράξει ανοιχτά της Νάουσας.

Από αύριο θα είναι φιλοξενούμενος του Tom Hanks και της Rita Wilson και δεν θα μείνουν πάνω στο γιοτ αλλά στο σπίτι του Χολυγουντιανού σταρ στην Αντίπαρο.

Ήδη σε Πάρο και Αντίπαρο βρίσκονται, 35 Αμερικανοί πράκτορες και μέλη της ασφάλειας του Barack Obama ενώ επί ποδός είναι η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, η αστυνομία και το λιμενικό.

Tην Πέμπτη 22 Ιουνίου ο Obama στο SNF Nostos Conference 2023

Ο Barack Obama θα παραστεί την Πέμπτη 22 Ιουνίου στην αίθουσα Σταύρος Νιάρχος στο SNF Nostos Conference 2023, όπου και θα μιλήσει για τους τρόπους ενίσχυσης της δημοκρατίας και τη σημασία στήριξης της επόμενης γενιάς ηγετών. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Barack Obama επισκέπτεται το ΚΠΙΣΝ.

Το 2016, κατά τη διάρκεια της τελευταίας διεθνούς επίσκεψης του στο πλαίσιο της διακυβέρνησής του, είχε εκφωνήσει μια συγκινητική ομιλία από τη σκηνή της Αίθουσας Σταύρος Νιάρχος.

Η πληροφορία πως οι Obama θα παρευρεθούν και στον γάμο των billionaires» στο Καστελόριζο, το Σάββατο 17 Ιουνίου δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί.

Το σίγουρο είναι πως το βράδυ της Παρασκευής θα απολαύσουν την εξαιρετική κουζίνα του Ευγένιου στο Barbarossa.