Στη Μύκονο βρέθηκε πριν λίγες μέρες ο Jeff Bezos, παρέα με τον γιo του αλλά και την σύζυγό του Lauren Sánchez. Ο δισεκατομμυριούχος έφτασε στο νησί με το πολυτελές γιοτ του, το οποίο μπορεί να «φιλοξενήσει» ελικόπτερο, αλλά και ένα μικρότερο σκάφος για πιο γρήγορες θαλάσσιες διαδρομές.

Μετά το πέρασμα από τον Αργοσαρωνικό και την Ύδρα, και μετά τις βουτιές με τις αδερφές Kardashian, ο Jeff Bezos και η Lauren απαθανατίστηκαν στο κέντρο της Μυκόνου, όπου βρέθηκαν προκειμένου να απολαύσουν ένα δείπνο. Μαζί τους είχαν τον γιο του δισεκατομμυριούχου, αλλά και σωματοφύλακες που δεν έφευγαν στιγμή από το πλευρό τους.

Και ενώ η είδηση πως το ζευγάρι βρίσκεται στη Μύκονο είχε γίνει γνωστή, πλέον κυκλοφόρησαν και οι φωτογραφίες του ζευγαριού από το νησί των ανέμων. Ο φωτογραφικός φακός τούς εντόπισε στα Ματογιάννια, όπου έφυγαν από το εστιατόριο Coya, εκεί που απόλαυσαν το βραδινό τους. Μαζί με το ζευγάρι, είναι στην Ελλάδα και ο 24χρονος γιος του Jeff Bezos, ο Preston.

Χαμογελαστή και ευδιάθετη στη βόλτα τους, ήταν και η 54χρονη σύντροφός του Jeff, η Lauren Sánchez, με την οποία είναι παντρεμένος εδώ και 5 χρόνια, από το 2019.

Φωτογραφίες: NDP photo agency