Η Όλγα και η Χριστίνα Κεφαλογιάννη μαγνήτισαν τα βλέμματα στην εμβληματική εκδήλωση για τα 100 χρόνια του Κολλεγίου Αθηνών.

Οι δύο αδελφές παρέδωσαν μαθήματα στυλ, επενδύοντας στη διαχρονική γοητεία του άσπρου-μαύρου. Η Χριστίνα Κεφαλογιάννη επέλεξε έναν κομψό συνδυασμό με λευκό σακάκι και μαύρο παντελόνι, ενώ η υπουργός Τουρισμού παρέμεινε πιστή στο δυναμικό σικ, επιλέγοντας ένα αυστηρό μαύρο κοστούμι με λευκό πουκάμισο που απέπνεε κύρος.

Οι δυο τους, κατά καιρούς πραγματοποιούν δημόσιες εμφανίσεις σε εκδηλώσεις, που τραβούν τα βλέμματα του κόσμου. Η Όλγα και η Χριστίνα Κεφαλογιάννη είναι αδελφές, κόρες του ιστορικού στελέχους της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Κεφαλογιάννη, και της Ελένης Βαρδινογιάννη. Η οικογένεια συμπληρώνεται από την τρίτη αδελφή τους, τη Δανάη.

Φωτογραφίες: NDP photo agency