Ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ορκίστηκαν από τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο, τα 63 μέλη της νέας κυβέρνησης.

Όλοι οι νέοι υπουργοί, αναπληρωτές υπουργοί και υφυπουργοί ορκίστηκαν με θρησκευτικό όρκο, πλην του υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Πάνου Τσακλόγλου που ορκίστηκε με πολιτικό όρκο. Υπενθυμίζεται πως η νέα αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη, δεν έδωσε το «παρών» στη σημερινή ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης, καθώς βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, Μίνω Μάτσα έφτασε πιο κομψή από ποτέ στο Προεδρικό Μέγαρο για να ορκιστεί Υπουργός Τουρισμού στη νέα κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη επέλεξε ένα ασπρόμαυρο σύνολο κι έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο συνοδευόμενη από τον σύζυγό της και καταξιωμένο μουσικοσυνθέτη, Μίνω Μάτσα. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι έξω από το Προεδρικό Μέγαρο να φτάνει, κρατώντας ο ένας τον άλλον από το χέρι.

Ο συνθέτης δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο περήφανος για τη γυναίκα και μητέρα των δίδυμων παιδιών του.