Η διαμάχη που έχει προκύψει ανάμεσα στην Άντζελα Δημητρίου, την κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη και τον γαμπρό της, Φώτη Λώση δεν έχει τελειωμό.

Τα πράγματα μάλιστα, αναζωπυρώθηκαν μετά τη συνέντευξη της τραγουδίστριας στο περιοδικό ΟΚ!, όπου αποκάλυψε για πρώτη φορά τι συνέβη στο ταξίδι τους στην Αμερική ενώ παράλληλα εξέφρασε το παράπονό της προς την κόρη της.

Την ίδια στιγμή το βράδυ της Τετάρτης (31/01), η κόρη της Άντζελας Δημητρίου έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά την δημοσιοποίηση της συνέντευξης της μητέρας της.

Συγκεκριμένα η Όλγα Κιουρτσάκη ανέβασε στα stories της στο Instagram ένα βίντεο όλο νόημα.

Σε αυτό μια γυναικεία φωνή να λέει στην αγγλική γλώσσα: «Ήμουν ευγενική. Ακόμα και δεν το άξιζες ήμουν ευγενική. Ακόμη και όταν μου φερόσουν τόσο άσχημα ήμουν ευγενική. Ακόμη και όταν άκουσα όλα όσα είχες πει για μένα ήμουν ευγενική. Και δεν ήμουν ευγενική εξαιτίας του ποιος είσαι εσύ. Ήμουν ευγενική εξαιτίας του ποια είμαι εγώ. Δεν προσεύχομαι για να τιμωρηθείς, αυτό είναι πολύ εύκολο. Προσεύχομαι μόνο να έχω το κουράγιο να συνεχίσω να είμαι ευγενική. Ανεξαρτήτως του τι κάνεις».

«Καλό μήνα με υγεία. Σήμερα κλείνει έξι μήνες ζωής το μωράκι μου. Καλό βράδυ. Καλό ξημέρωμα» έγραψε η Όλγα Κιουρτσάκη.

Όσα είπε η δικηγόρος του ζευγαριού στην εκπομπή «Happy Day»

Η δικηγόρος του ζευγαριού Αλεξάνδρα Μακρή, μίλησε εκ νέου στην εκπομπή «Happy Day» και τόνισε πως η Άντζελα Δημητρίου είναι εκείνη που πρέπει να ζητήσει συγγνώμη στην κόρη της, αφού η αυτή ήταν εκείνη που άνοιξε το θέμα δημόσια.

«Οι εντολείς μου δεν περίμεναν αυτήν την αντίδραση από την κυρία Δημητρίου, δεν είχαν καταλάβει ότι μπορεί να σκεφτόταν έτσι για εκείνους, είναι στεναχωρημένοι. Αναμένουμε μια ανακοίνωση από τους εντολείς μου για τα γεγονότα που περιέγραψε η κυρία Δημητρίου», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Μακρή.

«Σε αυτές τις περιπτώσεις συνήθως ζητάει συγγνώμη αυτός που έχει πει τα περισσότερα και η αλήθεια είναι ότι και η Όλγα Κιουρτσάκη και ο σύζυγός της έχουν περιοριστεί στα απολύτως απαραίτητα για να μην πάρει έκταση ένα θέμα το οποίο έχει πάρει ήδη πολλή προβολή. Οι εντολείς μου δεν έκαναν προσβλητικές δηλώσεις. Αυτό το θέμα δεν βγήκε από τους εντολείς μου, ούτε καν από κοντινό τους πρόσωπο, δεν είχαν μιλήσει καν για αυτό», συμπλήρωσε η δικηγόρος της Όλγας Κιουρτσάκη και του Φώτη Λώση.