Η Όλγα Λαφαζάνη ήταν καλεσμένη το πρωί του Σαββάτου 29/6 στην εκπομπή του Mega «Όλα για τη ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη και μίλησε μεταξύ άλλων για την ενδοσχολική βία που υπέστη η κόρη της.

Αρχικά, η Όλγα Λαφαζάνη είπε: «Ήταν 4 ετών και πήγαινε στον παιδικό σταθμό. Δεν πίστευα ότι σε αυτή την ηλικία μπορεί να υπάρξει σχολικός εκφοβισμός. Είχε πάει σε ένα σχολείο να κάνει προσαρμογή έτσι ώστε να ξεκινήσει ομαλά τον Σεπτέμβρη την σχολική χρόνια. Μετά από έναν μήνα, μου είπε ότι κάποια παιδάκια της μιλάνε άσχημα, την φοβίζουν ή κινούνται λίγο επιθετικά.

Πίστεψα την κόρη μου αλλά πίστευα ότι μπορεί να είναι και μία αντίδρασή της για να μην πάει στο σχολείο και να είναι μαζί μου στο σπίτι. Αυτό γινόταν όλο και πιο έντονα και πήγα στο σχολείο για να με ενημερώσουν. Η κόρη μου άρχισε να μου λέει ποια παιδάκια την πειράζουν».

Στην συνέχεια, η δημοσιογράφος του Happy Day συμπλήρωσε: «Μου είχε κάνει εντύπωση όταν πήγα στο σχολείο ότι είχαν καλέσει και τους γονείς αυτών των παιδιών, οι οποίοι φώναζαν και έλεγαν ότι «το δικό τους το παιδί δεν κάνουν τέτοια πράγματα». Μου είπαν από το σχολείο ότι θα επιληφθούν επί του θέματος. Τον Σεπτέμβριο ξεκινάμε στο σχολείο και κάποια στιγμή δέχομαι ένα email από το σχολείο ότι “το παιδί σας θα επιστρέψει με κουρεμένα λίγο τα μαλλιά του, μην ανησυχήσετε, έγινε ένα ατύχημα στο σχολείο και πήραν κάποια παιδάκια το ψαλίδι και της έκοψαν τα μαλλιά”. Δεν πίστευα στα αυτιά μου».

Τέλος, η Όλγα Λαφαζάνη κατέληξε: «Κατευθείαν πήρα τηλέφωνο και μου είπαν να μην ανησυχώ και ότι ήταν μόνο δύο τούφες. Επέστρεψε στο σπίτι και όντως της είχαν κουρέψει 2-3 τούφες. Δεν έχει σημασία το πόσο της έκοψαν αλλά η κίνηση ως κίνηση. Ήταν τρομαγμένη αλλά χωρίς να το δείχνει, ήταν στεναχωρημένη. Την ρώτησα τι συνέβη και μου είπε, και μάλιστα μου είπε ότι ήταν 3 παιδάκια και εκείνη μόνη της και δεν μπορεί να το διαχειριστεί».

Δείτε το βίντεο: