Μετά την περιπέτεια της υγείας του, την παραμονή του για δύο μήνες στο «Σπίτι του ηθοποιού», την διαμονή του στην συνέχεια σε υπερπολυτελή οίκο ευγηρίας, τα ίχνη του Γιώργου Μαρίνου έχουν εξαφανιστεί.

Κάνοντας πολλούς να αναρωτιούνται για το πως είναι και τι κάνει, από την στιγμή που έφυγε από τον οίκο ευγηρίας.

Τις απαντήσεις δίνει η Άννα Φόνσου που σε συνέντευξή της στο περιοδικό «People».

 «Γράφτηκαν πολλά που δεν ισχύουν. Ο Γιώργος δεν ξέμεινε από χρήματα. Γι’ αυτό και, όταν χρειάστηκε, πήγε σε ιδιωτικό νοσοκομείο, στην πρώτη θέση. Το πρόβλημα ήταν και είναι διαφορετικό: Η μοναξιά»  αποκάλυψε η Άννα Φόνσου… εξηγώντας ότι όλο αυτό το έπαθε «Κάνοντας απολογισμό της ζωής του, είδε ότι πολλοί τον εκμεταλλεύτηκαν. Αυτό του στοίχισε πολύ».

Αν και δεν ήταν φίλοι πριν την περιπέτεια της υγείας του, ούτε καν γνωριζόντουσαν, η Άννα Φόνσου ήταν εκείνη που τον πλησίασε και του ζήτησε να του συμπαρασταθεί. Μένοντας στο «Σπίτι του ηθοποιού» δύο ολόκληρους μήνες ενώ στην συνέχεια πήγε σε ένα υπερπολυτελή οίκο ευγηρίας όπου έμεινε μόνο για ένα διάστημα αφού είχε ανάγκη από ψυχολόγο.

Που βρίσκεται σήμερα:

Οι τελευταίες πληροφορίες που ακουγόντουσαν στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια ήθελαν τον Γιώργο Μαρίνο να ζει στα νότια προάστια. Με μια πολύ καλή του φίλη και γνωστή στον επιχειρηματικό κόσμο να του έχει διασφαλίσει μια αξιοπρεπής ζωής. Η Άννα Φόνσου στην συνέντευξη της κατέθεσε τις δικές της πληροφορίες.

«Ζει σε ένα ωραίο σπίτι και τον φροντίζει μια κυρία. Έχει κάνει τις επιλογές του για το ποια άτομα θα συναντάει και ποια όχι. Κι έχει αυτό το δικαίωμα. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Εμείς μιλάμε συχνά. Θέλω να τον ευχαριστήσω και δημόσια, γιατί μου έστειλε όλα τα ρούχα που φορούσε στις πίστες και στο θέατρο, για να τα τοποθετήσουμε στο βεστιάριο που φτιάχνουμε στο Σπίτι. Φυσικά θα τα βάλουμε σε εξέχουσα θέση».