Ο γάμος του νεαρού εφοπλιστή Αντώνη Ξυλά και της αγαπημένης του Ιφιγένειας Πρωτονοτάριου ήταν το κοσμικό γεγονός της χρονιάς.

Μετά το γάμο, το ερωτευμένο ζευγάρι υποδέχθηκε την οικογένειά του και φίλους τους στο κτήμα Γαβαλά, δέχθηκε τις ευχές τους και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες συντροφιά με τον Σάκη Ρουβά και τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Στην εντυπωσιακή δεξίωση με τους 1.200 καλεσμένους έδωσαν το παρών επιφανή μέλη της επιχειρηματικής και εφοπλιστικής κοινότητας – ο γαμπρός είναι μέλος και της οικογένειας Πατέρα, γιος της αείμνηστης Μαρίας Πατέρα – ο πρέσβης των ΗΠΑ George Tsunis, ενώ παρών ήταν και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης με τον σύζυγό του Tyler McBeth, ντυμένοι αμφότεροι με σμόκιν, όπως απαιτούσε ο ενδυματολογικός κώδικας της δεξίωσης.

Μάλιστα, ο Στέφανος Κασσελάκης, ιδιαίτερα ευδιάθετος, δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με όσους το ζήτησαν, ενώ μια από αυτές της φωτογραφίες ανήρτησε η δημοσιογράφος Χριστίνα Πολίτη.

Η μόλις 24 ετών νύφη ήταν πανέμορφη στο στράπλες ολοκέντητο νυφικό της, ενώ είχε προσθέσει διακριτικά κοσμήματα. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε ένα ιδιαίτερα κομψό κότσο, ενώ στη συνέχεια τα άφησε ελεύθερα πιάνοντάς τα ελαφρά πίσω. Ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν η ροζ γαμήλια τούρτα, αλλά και ο στολισμός του χώρου.

Δείτε φωτογραφίες: