Την ερχόμενη Κυριακή θα πραγματοποιηθεί η 73η οργάνωση των Χρυσών Σφαιρών με παρουσιαστή τον Ricky Gervais αλλά και άρωμα Ελλάδα.
Αναλυτικότερα, στην κατηγορία «Best Actress Musical/Comedy» είναι και η Lilly Tomlin, η οποία έκλεψε όλες τις εντυπώσει στην ταινία «Grandma», που κυκλοφόρησε τον προηγούμενο Αύγουστο και την παραγωγή υπογράφει η εταιρεία 1821 Media του Πάρη Κασιδόκωστα και Τέρι Ντούγκας.
Το σενάριο και η σκηνοθεσία ανήκουν στον Paul Weitz και αφορούν στη ζωή της Elle, μιας ποιήτριας που δέχεται την επίσκεψη της εγγονής της Sage, την οποία βοηθάει να βρει τα 600 δολάρια που απαιτούνται για να κάνει έκτρωση.
Στις 29 Ιανουαρίου μάλιστα θα προβληθεί η νέα ταινία της 1821 Media με τίτλο «Jane Got a Gun» με πρωταγωνίστρια την Natalie Portman.

