Στιγμές ευτυχίας για τον γνωστό αθλητή Παναγιώτη Τριβυζά, ο οποίος σε πέντε περίπου μήνες θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας. Η σύντροφός του, Ιωάννα Καραΐσκου διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και οι δυο τους δε βλέπουν την ώρα να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το μωρό τους.

Μάλιστα, το ζευγάρι αποφάσισε πριν έρθει στον κόσμο το παιδί του να κάνει και τον πολιτικό του γάμο.

«Ανυπομονούμε! Είναι κάτι το πρωτόγνωρο και για τους δυο μας. Το ήθελα εξαρχής. Με την Ιωάννα είμαστε εννέα μήνες μαζί. Διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, αλλά δεν της φαίνεται. Όπως μας έχει πει ο γιατρός αναμένεται να γεννήσει στις αρχές Ιουλίου. Δε θέλουμε να μάθουμε το φύλο του μωρού ακόμα, θέλουμε να κάνουμε το gender reveal. Εκτός από το ότι θέλω να είναι υγιέστατο το μωράκι μου, θα ήθελα να είναι κορίτσι» δήλωσε στην εφημερίδα RealLife ο Παναγιώτης Τριβυζάς.

Όπως διαβάζουμε, οι δυο τους παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Βούλας-Βάρης-Βουλιαγμένης στις 9 Δεκεμβρίου.

«Είχαμε κάνει κάποιες συζητήσεις με τη σύζυγό μου και είμαστε και οι δύο σοβαρά άτομα που μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτό. Παρόλο που είμαστε ζευγάρι για μικρό χρονικό διάστημα, αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα, γιατί από τους πρώτους κιόλας μήνες μένουμε μαζί.

Κάναμε τον πολιτικό γάμο, αλλά θα κάνουμε και θρησκευτικό μαζί με τη βάφτιση. Έτσι θα την αφήσω; Η εγκυμοσύνη έχει αλλάξει τον τρόπο που σκέφτομαι και έχουν μπει άλλες προτεραιότητες. Αυτό ήθελα από την αρχή, να κάνω μια μεγάλη οικογένεια» δήλωσε ο Παναγιώτης Τριβυζάς.