Η Βάσια Παναγοπούλου, επιχειρηματίας του θεάτρου «Χυτήριο» μίλησε στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» και αναφέρθηκε στο περιστατικό του Μάνου Παπαγιάννη με τη Σοφία Παυλίδου, ενώ τόνισε πόσο έχει πληγεί η επιχείρησή της!

Η Βάσια είπε χαρακτηριστικά: «Προσπαθούμε να το διαχειριστούμε με όση ψυχραιμία μπορούμε να διαθέτουμε ως παραγωγοί μπροστά σε αυτή τη λαίλαπα που ήρθε και έσκασε πάνω στο κεφάλι μας και για την οποία δεν φέρουμε καμία ευθύνη. Εμείς θα είμαστε πάντα εκεί προσπαθώντας να διασφαλίσουμε τις αρμονικές σχέσεις μεταξύ των συντελεστών. Όλα τα προβλήματα θεωρώ ότι λύνονται πάντα με το καλό. Αυτή τη στιγμή η κατάσταση έχει ξεφύγει και δεν έχει να κάνει με την παραγωγή, αλλά με τη δικαιοσύνη…. Το μόνο που με νοιάζει αυτή τη στιγμή είναι να μην την πληρώσει ο αθώος κόσμος, όλοι οι υπόλοιποι ηθοποιοί της παράστασης που κινδυνεύει να κατέβει και το προσωπικό του θεάτρου που κινδυνεύει να μείνει χωρίς δουλειά. Πρόθεσή μας είναι η παράσταση να συνεχιστεί. Είχαμε κάνει και σχέδια η παράσταση να ταξιδέψει κι εκτός Αθηνών. Η ζημιά που έχει υποστεί η επιχείρηση από όλη αυτή την τραγωδία στην οποία εξελίσσεται είναι ανεπανόρθωτη.»

Και συνέχισε: «Έχει να κάνει με ένα περιστατικό στο οποίο δεν ήμασταν παρόντες και αφού πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης, οποιαδήποτε απόφαση πάρει η παραγωγή εναντίον ενός ηθοποιού, θα είναι σαν να προδικάζει το δικαστικό αποτέλεσμα. Δεν γίνεται εγώ να υποκαταστήσω το δικαστήριο και να πω αυτός όντως είναι ένοχος, από τη στιγμή μάλιστα που οι εξελίξεις τρέχουν και έχει κατατεθεί μήνυση και από την άλλη πλευρά.»!

Και κατέληξε: «Υποχρέωσή μου είναι, αν και εφόσον όλα πάνε καλά, να ξαναείναι και οι δυο στην παράσταση και να διασφαλίσω με νύχια και με δόντια την οποιαδήποτε ισορροπία μπορώ να πετύχω. Προσπαθώ να βρω μια συμβιβαστική λύση γιατί θεωρώ ότι όλα μπορούν να λυθούν. Δεν είναι μονόδρομος το να χάσει κάποιος τη δουλειά του. Η Σοφία Παυλίδου δεν έχει απολυθεί, είναι με αναρρωτική άδεια. Μου ζητήθηκε να απολύσω τον Μάνο Παπαγιάννη και είπα ότι δεν μπορώ να καταδικάσω κάποιον πριν τον καταδικάσει η δικαιοσύνη. Πού είναι το παράλογο»;

Δείτε το βίντεο: