Τα πρώτα γενέθλια του γιου τους γιόρτασαν το απόγευμα της Κυριακής ο Πάνος Ιωαννίδης και η δικηγόρος σύντροφός του. Το ζευγάρι διοργάνωσε ένα πάρτι για τα γενέθλια του γιου του και στην εντυπωσιακή πράσινη τούρτα που ετοίμασαν αποκάλυψαν για πρώτη φορά πως ο μικρός θα πάρει το όνομα, Κωνσταντίνος.

Σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο γνωστός σεφ δημοσίευσε δύο φωτογραφίες όπου μας δείχνει την τούρτα του γιου του, αλλά και τα λαχταριστά burgers που ετοίμασε.

«Μπαμπάς για τον πρώτο χρόνο και για πάντα», έγραψε ο περήφανος μπαμπάς.

Δείτε τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε ο Πάνος Ιωαννίδης

Ο γνωστός σεφ διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του, αφού από τότε που ήρθε στον κόσμο ο γιος του απολαμβάνει υπέροχες οικογενειακές στιγμές.

«Με το μωρό έχει αλλάξει πάρα πολύ η ζωή μου. Το μωρό είναι μια άλλη πίστα, κοιμάμαι λίγες ώρες. Θα ασχοληθώ κι εγώ πάρα πολύ. Βάζει πολλή πλάτη η σύντροφός μου. Αλλά είναι άλλη φάση. Δε σου μένει πολύς χρόνος. Και πριν δεν είχα χρόνο, τώρα είναι που δεν υπάρχει καθόλου χρόνος. Εγώ θα πω στον γιο μου αυτό που μου είχε πει και ο δικός μου πατέρας. “Παιδί μου γίνε ό,τι θέλεις στη ζωή σου, φτάνει να το αγαπήσεις”. Φέτος αγοράσαμε ένα σπίτι στο Πήλιο και θα ήθελα κάποια στιγμή να μείνουμε μόνιμα εκεί και να ζήσουμε στη φύση», είχε πει χαρακτηριστικά ο Πάνος Ιωαννίδης για το παιδί του σε τηλεοπτική του συνέντευξη.