Ο Πάνος Καμμένος έχει αλλάξει πολύ τα τελευταία χρόνια και κάνει αρκετά σπάνιες εμφανίσεις. Μία από αυτές πραγματοποίησε πριν από μερικές ημέρες στο κέντρο της Αθήνας, εκεί όπου τον απαθανάτισε ο φωτογραφικός μας φακός με casual look και χαλαρή διάθεση.

Ο άλλοτε υπουργός και πρόεδρος του κόμματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες» είχε επιλέξει τζιν παντελόνι, αθλητικά παπούτσια, μαύρο πουλόβερ και μπουφάν γιλέκο σε μαύρο με κίτρινο.

Ο Πάνος Καμμένος, είχε μιλήσει στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» του ΑΝΤ1 και είχε αναφερθεί στα κιλά που έχασε, λέγοντας: «Δεν ήμουν ποτέ τόσο αδύνατος, πέρασα μία μικρή περιπέτεια με την υγεία μου και αποφάσισα να τα αλλάξω όλα», αποκαλύπτοντας παράλληλα πως έκανε ένα χειρουργείο που τον βοήθησε να τα αλλάξει όλα.

«28 χρόνια στη Βουλή, 7,5 χρόνια υπουργός και ιδίως στο υπουργείο Άμυνας τα τελευταία 4,5 χρόνια αλλά και στην κυβέρνηση με τον Αλέξη Τσίπρα σε μια δύσκολη περίοδο, που μόνο τον εαυτό σου δεν μπορούσες να κοιτάξεις -και την οικογένειά σου βέβαια» συμπλήρωσε ο Πάνος Καμμένος, αναφέροντας μάλιστα χαριτολογώντας: «Με σκάσανε…».

«Αλλά από εκεί και πέρα έκανα μια διόρθωση, μια χειρουργική επέμβαση, και αφαίρεσα ένα μεγάλο κομμάτι από το στομάχι μου οπότε αυτό με βοήθησε να χάσω και κάποια κιλά και να αλλάξω και τη ζωή μου… Επί 3,5 χρόνια δεν κοιμήθηκα πάνω από 2 ώρες. Έπαιρνα αναφορά από το κέντρο επιχειρήσεων, ήταν η πίεση σε μια περίοδο που και τώρα αντιμετωπίζουμε από την μεριά της Τουρκίας αλλά και την οικονομική κρίση» δήλωσε ο ίδιος.

Δείτε τις φωτογραφίες από την σπάνια εμφάνιση που έκανε ο Πάνος Καμμένος

Φωτογραφίες: NDP photo agency