Ο Πάνος Μουζουράκης διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της προσωπικής ζωής του, μετά τον γάμο του με την αγαπημένη του Μαριλού και τον ερχομό της κορούλας του. Ο γνωστός καλλιτέχνης βρέθηκε προσκεκλημένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2 Night Show» και έκανε μια εκ βαθέων εξομολόγηση.

Ο γνωστός τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, μίλησε για τις ριζικές αλλαγές που έφερε στη ζωή του ο γάμος και το παιδί, για τη γνωριμία με τη σύζυγό του, Μαριλού Κόζαρη και για την πρωτότυπη πρόταση γάμου.

Για τις αλλαγές που ήρθαν στη ζωή του μετά τον ερχομό της κόρης του, ο Πάνος Μουζουράκης ανέφερε: «Τις μπύρες τις πίνω πλέον χωρίς αλκοόλ, έχω σταματήσει να ξενυχτάω. Ξυπνάω στις 7 το πρωί με ένα χεράκι να μου δίνει μπάτσες. Νομίζω ότι είναι η τελευταία ευκαιρία που μου έδωσε. Ευτυχώς το σώμα μου είναι φτιαγμένο έτσι και ο εγκέφαλός μου, που αν ξεφεύγω μου το σωματοποιεί. Σε κρίσεις πανικού, να μην μπορώ να κινηθώ, να μην μπορώ να σκεφτώ».

Όσον αφορά τη γνωριμία του με τη Μαριλού Κόζαρη, ο Πάνος Μουζουράκης σημείωσε: «Έφυγα στα 17 μου από το σπίτι μου, όταν γνώρισα τη Μαριλού όμως, κατάλαβα, ότι ήθελα να γυρίσω σπίτι μου, στην οικογένεια. Επίσης, είχα φάει την πλύση εγκεφάλου ότι όλα τα κορίτσια είναι κάπως συγκεκριμένα σε αυτή τη γενιά. Όταν τη γνώρισα, κατάλαβα ότι δεν είναι όλα τα κορίτσια έτσι. Τη γνώρισα σε ένα κουβανέζικο μπαράκι. Πήγα να πιω ένα ποτό, ήταν σε μια φιλική παρέα, προξενιό έγινε κανονικά».

«Σκεφτόμουν για την πρόταση γάμου γιατί ήταν ήδη έγκυος η Μαριλού, να της στήσω ένα πάρα πολύ ωραίο κυνήγι θησαυρού για να την εντυπωσιάσω. Αλλά επειδή δεν πρόλαβα να το οργανώσω αυτό, μου ήρθε δεύτερη σκέψη. Αφού υπάρχουν τα Escape Room, σκέφτηκα αυτό. Προσπαθώ να το οργανώσω και να για να μην φανεί ότι έρχεται από εμένα, παίρνω τον Πέτρο Κουσουλό και κάνω τη βλακεία και του λέω να πάρει αυτός τηλέφωνο και είχα ξεχάσει ότι είχα κανονίσει να πάω σε ραπ πάρτι. Και πήγαμε τελικά εκεί.

Και η Ευαγγελία και η Μαριλού ήταν στον τρίτο μήνα. Ήταν τρεις ώρες το escape room. Είχα συνεννοηθεί και με τους ανθρώπους να φτάσουμε πιο εύκολα στο τέλος. Φτάνουμε στο τέλος, παίρνω την μπάλα και της λέω “να το, πάρτο”. Το ξεβιδώνει η Μαριλού και λέει “έχει ένα κουτάκι εδώ”. Την ώρα που μπήκαμε στο escape room, μου λέει η Μαριλού “εδώ έπρεπε να κάνεις την πρόταση γάμου”. Νόμιζα πως το είχε καταλάβει», συμπλήρωσε γελώντας ο Πάνος Μουζουράκης.

«Εγώ της είχα πει της Μαριλούς ότι είναι έγκυος, το υποψιαζόταν βέβαια! Αν και πολύ νωρίς το είχαμε συζητήσει. Ήταν Πρωτοχρονιά, είχαμε πάει με μια φίλη της για φαγητό και όπως βγαίνουμε απέξω, λέει “ας κάνουμε ένα βιντέακι για το τέλος της χρονιάς” και λέω “α, εύχομαι να είσαι ήδη εδώ μέσα”. Και δύο μέρες μετά βγήκε το τεστ θετικό», κατέληξε ο τραγουδιστής.

Η ονοματοδοσία της κόρης του

«H βάφτιση δεν έχει γίνει ακόμη. Ονοματοδοσία έχει γίνει. Θα την πούμε Ευαγγελία – Ελένη. To όνομα είναι του μπαμπά μου και της μαμάς μου. Το επόμενο θα πάρει από το Κοζαρέϊκο» αποκάλυψε ο Πάνος Μουζ