Λίγες ημέρες έμειναν για τον γάμο του Πάνου Μουζουράκη και της εγκυμονούσας συντρόφου του, Μαριλού Κόζαρη!

Συγκεκριμένα, ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη, λίγο πριν γίνουν γονείς για πρώτη φορά, παντρεύονται με θρησκευτικό γάμο στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων στην Αίγινα, το Σάββατο 27 Μαΐου.

Οι κουμπάροι στον γάμο τους θα είναι έξι και πιο συγκεκριμένα δυο φίλες της Μαριλού Κόζαρη και ακόμη τέσσερα άτομα από την πλευρά του Πάνου Μουζουράκη, τρεις άντρες και δυο γυναίκες.

Οι καλεσμένοι θα είναι πάνω από 300 άτομα και ανάμεσά τους θα είναι η κολλητή φίλη της Μαριλού Κόζαρη, Κατερίνα Καινούργιου, καθώς και οι: Σάκης Ρουβάς, Κάτια Ζυγούλη, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Κωστής Μαραβέγιας και Τόνια Σωτηροπούλου.

Ο γάμος θα πραγματοποιηθεί σε ένα από τα πιο πολυτελή και εντυπωσιακά κτήματα της Αίγινας, το οποίο μάλιστα ήταν το σπίτι του πρωθυπουργού Ζαΐμη.

Η εκπομπή «Πρωινό» στον ANT1 πρόβαλε πλάνα από το πολυτελές κτήμα όπου ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη θα γιορτάσουν με τους φίλους και συγγενείς τους τον γάμο τους.

Όπως αποκάλυψαν, μάλιστα, η νύφη θα φτάσει με βάρκα στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων.

Λίγα λόγια για τη Μαριλού Κοζάρη

Η ξανθιά φαρμακοποιός είναι 30 ετών και είναι ιδιοκτήτρια φαρμακείου στη Νέα Σμύρνη. Προέρχεται από εύπορη οικογένεια και είναι κολλητή φίλη με την παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου. Μάλιστα πριν λίγους μήνες είχαν ταξιδέψει μαζί στο Παρίσι.

Η Μαριλού πριν τον Πάνο Μουζουράκη διατηρούσε σοβαρή σχέση με έναν αρκετά γοητευτικό γιατρό ενώ στο παρελθόν είχε χρόνια δεσμό με τον Σταύρο Μαντόπουλο, ο οποίος πλέον έχει τη δική του οικογένεια μαζί με την σχεδιάστρια μόδας και influencer Όλγα Φαρμάκη.

Η 30χρονη Μαριλού είναι ένα κορίτσι όμορφο, καλλιεργημένο και με ωραίο στυλ και αγαπά να ταξιδεύει όταν της δίνεται η ευκαιρία.