Ο Πάνος Μουζουράκης έναν μήνα μετά τον γάμο του με την Μαριλού Κόζαρη, επέστρεψε στο Θέατρο Άλσος με μια μεγάλη συναυλία το βράδυ της Τετάρτης 28 Ιουνίου.

Ο Πάνος Μουζουράκης ερμήνευσε αγαπημένα τραγούδια, με την εγκυμονούσα σύζυγό του, να τον απολαμβάνει από τις πρώτες θέσεις, λίγο πριν γίνουν γονείς.

Ο τραγουδιστής και η όμορφη φαρμακοποιός πλέον μετρούν αντίστροφα τους μήνες, καθώς περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Από την αρχή της σχέσης τους, μέχρι και σήμερα, ο Πάνος Μουζουράκης αποφεύγει τις δηλώσεις για την προσωπική του ζωή την οποία και επιθυμεί να κρατά μακριά από τα media.

Να θυμίσουμε ότι ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη παντρεύτηκαν στις 27 Μαΐου  στην Αίγινα, έχοντας στο πλευρό τους αγαπημένα πρόσωπα από το οικογενειακό και φιλικό τους περιβάλλον.

Το μυστήριο έγινε στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων στην Αίγινα με πάνω από 500 καλεσμένους ενώ αυτή την ώρα πραγματοποιείται το γαμήλιο πάρτι στον Πύργο Σαλιαρέλη.

Το ερωτευμένο ζευγάρι επέλεξε να παντρευτεί στο αγαπημένο του νησί, την Αίγινα, έχοντας 6 συνολικά κουμπάρους (δύο φίλες από την πλευρά της νύφης και τέσσερα άτομα από την πλευρά του γαμπρού).

Αξίζει να αναφέρουμε πως παρά την έκκληση που έκανε ο Πάνος Μουζουράκης με βίντεο πριν από λίγες ημέρες για να μην παραβρεθούν δημοσιογράφοι και κάμερες, ο γάμος του αποτέλεσε το lifestyle γεγονός της ημέρας.