Το βράδυ της Τρίτης ο Πάνος Βλάχος παραχώρησε την πρώτη του παράσταση μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι στίχοι του για τον Άρη Πορτοσάλτε και τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» προβλήθηκαν πλάνα από την παράσταση και όπως είπε ο δημοσιογράφος, Θάνος Βάγιος, ο καλλιτέχνης ήταν συναισθηματικά φορτισμένος καθόλη τη διάρκεια της παράστασης.

Ο Πάνος Βλάχος όταν ανέβηκε στη σκηνή αρχικά αναφέρθηκε στον ΣΚΑΪ λέγοντας: «Είστε καλά; Ελπίζω να μην έχετε έρθει ούτε μια φορά στα live μου! Είναι η πρώτη φορά; Ήρθατε από τις διαφημίσεις που μου έκαναν στον ΣΚΑΪ μάλλον. Δεν είναι κακό…

Δεν είχα ποτέ την τιμή να είμαι επαναστάτης και ξέρεις είμαι καλό παιδί 20-30 χρόνια. Το τελευταίο διάστημα είναι φανερό ότι οι άνθρωποι ας πούμε που προωθούν τη βία κινούνται κάπως έτσι. Είναι ξεκάθαρο. Σκεφτόμουν εγώ ότι όλα έτσι τα αναρχικά στοιχεία τα οποία έκαναν μεγάλες τρομοκρατικές δηλώσεις καθόντουσαν και άκουγαν Πάνο Βλάχο. Viva la revolution».

Όταν έφτασε η ώρα, ο Πάνος Βλάχος να ερμηνεύσει το επίμαχο κομμάτι, που προκάλεσε τις αντιδράσεις, επέλεξε να μην το πει, παρόλο που το κοινό του το ζητούσε επευφημώντας.