Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε πρόσφατα ο Πάνος Βλάχος, ο οποίος έδωσε συναυλία σε μουσική σκηνή.

Ο γνωστός καλλιτέχνης, κατά τη διάρκεια της μουσικής βραδιάς ανέφερε στους στίχους του: «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε».

@varvaroktonos πάνος #βλάχος ♬ πρωτότυπος ήχος – V2023

Αυτή η κίνηση του Πάνου Βλάχου προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος σε ανάρτησή του διερωτήθηκε αν ο τραγουδιστής καλεί «να μας σκοτώσουν» και έθεσε το ερώτημα τι θα συμβεί «αν αύριο ένα τρελός όντως το κάνει».

«Τί κρίμα! Ο Πάνος Βλάχος είναι ένας πράγματι ταλαντούχος ηθοποιός ο οποίος όμως θεώρησε εξυπνάδα να τραγουδήσει από σκηνής αυτό, δηλ “να μας βάλουν εμένα και τον Άρη Πορτοσάλτε σε ένα σάκο…” δηλ να μας σκοτώσουν;;; Και αυτό λέγεται χιούμορ; Και αν αύριο ένας τρελός όντως το κάνει; Τι θα λέει ο κ. Βλάχος στις οικογένειές μας “ζητώ συγγνώμη;” Κρίμα κρίμα κύριε Βλάχε!» έγραψε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης στο Twitter.

Μέσα από τα social media επέλεξε να επανέλθει ο Πάνος Βλάχος, τη νύχτα της Κυριακής, έπειτα από τον ντόρο που ο ίδιος προκάλεσε με την διάθεση να συμπεριλάβει τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη και τον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε σε εμφάνιση που πραγματοποίησε σε μουσική σκηνή.

Ο Πάνος Βλάχος ξεκαθαρίζει πως οι στίχοι του είναι σατιρικοί, ενώ το χιούμορ δεν γεννά βία: «Οι στίχοι και η τέχνη μου ποτέ δεν έχουν σκοπό να υποκινήσουν την βία. Δεν είναι το χιούμορ και η σάτιρα που γεννούν τη βία. Βάλτε με και μένα μέσα στον σάκο. Ίσως έτσι να έρθουμε πιο κοντά», έγραψε ο Πάνος Βλάχος.