Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» ήταν ο Παντελής Καναράκης, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για το ξεκίνημα της καριέρας του, τις παρεξηγήσεις που έχουν δημιουργηθεί μέσα από τη σάτιρά του αλλά και το political correct.

«Είμαι χρόνια φίλος με όλη αυτή τη ”γενιά της Θεσσαλονίκης”. Ήμασταν όλοι μαζί με τον Αντώνη Ρέμο, Νίκο Κουρκούλη, Ελένη Πέτα, Νατάσσα Θεοδωρίδου, Δέσποινα Βανδή… Εγώ σπούδαζα στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και στο δεύτερο έτος ξεκίνησα να τραγουδάω σε μαγαζιά. Κρυφά από τη σχολή και έτσι το ένα μαγαζί έφερε το άλλο και γνώρισα και αυτούς τους ”τύπους της νύχτας”», είπε αρχικά ο Παντελής Καναράκης.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Κάποιες φορές δίνω την αίσθηση ενός λίγο σνομπ ανθρώπου που το θεωρώ πολύ κακό. Ίσως είναι η συστολή που είχα ως παιδί, αυτό είναι ως απόδειξη ότι δεν με πήραν ποτέ σε οντισιόν. Δεν ήμουν από τους καλλιτέχνες που πήγαιναν σε οντισιόν και τα έδιναν όλα. Ό,τι δουλειά έκανα, την έκανα είτε επειδή θα με φώναζαν κατευθείαν είτε επειδή ταίριαζε το σουλούπι μου. Όχι ότι έδειχνα ποτέ το ταλέντο μου».

«Έχω ζητήσει συγνώμη σε μερικούς ανθρώπους που ενοχλήθηκαν με τη σάτιρα μου. Δεν θέλω να στεναχωρώ τον κόσμο. Δεν το είπαν σε εμένα αλλά πήραν τηλέφωνο τον υπεύθυνο στο ραδιόφωνο που ήμουν και ειδικά σε μια από τις περιπτώσεις είχε και δίκιο. Κάποιες φορές το παρακάνουμε γιατί τα όρια στη σάτιρα είναι πολύ προσωπικά. Όρια υπάρχουν παντού αλλά είναι προσωπικά. Μερικές φορές νιώθω ότι λογοκρίνομαι τώρα με το ”political correct”. Είμαι από τους τυχερούς στα social δεν έχω πολλούς ”haters”», αποκάλυψε στη συνέχεια ο Παντελής Καναράκης.